Productiemedewerker

Sevenum Geen diploma vereist 40 uur Productie V-080021
Een smaakvolle baan!
Vacature Productiemedewerker Sevenum

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

In jou schuilt een ware bakkerspassie, ook al staat je functie officieel te boek als productiemedewerker. Je bent een meester in het bakken van overheerlijke vlaaien en taarten en kunt met gemak maar liefst 25 verschillende vlaaisoorten opnoemen. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde voor het soepele verloop van de productie. Dit zijn de werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor bent:


 • Ondersteunen van productieprocessen inclusief afwegen, deeg bereiden, broden en vlaaien vormgeven en assisteren bij het bakken;
 • Bewaken van productkwaliteit, letten op kleur, textuur en smaak en het melden van afwijkingen aan teamleider of bakker;
 • Strikt naleven van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften voor een schone en veilige werkomgeving inclusief het schoonhouden van de werkplek;
 • Nauwe samenwerken met collega's om gezamenlijke doelen te bereiken met nadruk op goede communicatie en positieve teamspirit;
 • Streven naar behalen van productiedoelen binnen gestelde tijd met behoud van kwaliteit.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Jouw werkdag begint zodra jij je bakkerskleren aantrekt. Voordat je aan de slag gaat, geniet je samen met jouw collega's van een heerlijk kopje koffie in de kantine. Als je klaar bent om in te klokken, was jij eerst zorgvuldig jouw handen en reinig je jouw schoenen. Hygiëne staat namelijk hoog in het vaandel. Met jouw team van zes andere bakkers ga je aan de slag. Op de planning staan heerlijke kersenflappen. Jij zorgt ervoor dat alle ingrediënten klaarliggen, zodat jullie meteen kunnen beginnen. Het echte werk begint wanneer de kersenflappen de oven in gaan. Jij bent verantwoordelijk voor het spuiten van de romige slagroom, wat voor een feestelijk en smakelijk resultaat zorgt. Jouw vakmanschap en precisie maken elk gebakje tot een kunstwerk! Als de kersenflappen klaar zijn en de vlaaien de deur uitvliegen, is het tijd om de bakkerij schoon achter te laten. Ook hier ben jij een expert in, want je weet dat een schone omgeving essentieel is voor het leveren van topkwaliteit gebak.

Terug Productiemedewerker Sevenum

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

In deze industriële bakkerij heb je alle ruimte om te bewegen, een gestructureerd werkproces en zelfs meer rust dan in een kleine bakkerij. Het beste van alles is dat de heerlijke producten niet alleen 's nachts, maar ook overdag worden gebakken, zodat je niet elke vroege ochtend uit bed hoeft te komen. Wat je kan verwachten bij deze baan is als volgt:


 • Extra toeslagen voor avond-, nacht- en weekendwerk;
 • Een baan voor langere tijd met mogelijkheid tot een vast dienstverband;
 • Per jaar bouw je 25 vakantiedagen op;
 • En natuurlijk geniet jij van het allerlekkerste verse gebak met aantrekkelijke korting!

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Ervaring als productiemedewerker in de voedingsmiddelenindustrie. Kom jij uit en bakkersomgeving? Dan is altijd feest!
 • Je houd van een dynamische werkomgeving en werken op een bepaald tempo;
 • Afwisseling in werkzaamheden is wat jij zoekt;
 • Werken in een gezellig team is voor jou belangrijk;
 • Eigen vervoer is een pre, omdat er een beperkte aansluiting is met het openbaar vervoer.
Terug Productiemedewerker Sevenum

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Voordat je aan de slag gaat, geniet je samen met jouw collega's van een heerlijk kopje koffie in de kantine. Als je klaar bent om in te klokken, was jij eerst zorgvuldig jouw handen en reinig je jouw schoenen. Hygiëne staat namelijk hoog in het vaandel. Met jouw team van zes andere bakkers ga je aan de slag. Op de planning staan heerlijke kersenflappen. Jij zorgt ervoor dat alle ingrediënten klaarliggen, zodat jullie meteen kunnen beginnen. Het echte werk begint wanneer de kersenflappen de oven in gaan. Jij bent verantwoordelijk voor het spuiten van de romige slagroom, wat voor een feestelijk en smakelijk resultaat zorgt. Jouw vakmanschap en precisie maken elk gebakje tot een kunstwerk! Als de kersenflappen klaar zijn en de vlaaien de deur uitvliegen, is het tijd om de bakkerij schoon achter te laten. Ook hier ben jij een expert in, want je weet dat een schone omgeving essentieel is voor het leveren van topkwaliteit gebak.

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Er heerst een warme en gezellige sfeer doordrenkt met de heerlijke geur van versgebakken lekkernijen. Het enthousiaste team straalt passie uit voor het vak, terwijl er nauw wordt samengewerkt. Een positieve teamspirit en goede communicatie zijn kenmerkend. In de productiehal bruist het van activiteit, maar er heerst tegelijkertijd een gevoel van rust en gestructureerd werken. Hygiëne is vanzelfsprekend, wat resulteert in een schone en veilige werkomgeving. Trots en betrokkenheid onder de werknemers leiden tot een motiverende en inspirerende sfeer, waarin iedereen bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kim Reijnders

Naar solliciteren