Bandslijper

Blerick, Venlo Geen diploma vereist 40 uur Metaal V-080061
Dagdienst, Per direct
Vacature Bandslijper Blerick, Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij een echte vakman in het slijpen van metalen onderdelen? Heb je ervaring met bandslijpen en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de metaalindustrie? Dan is de functie van Bandslijper iets voor jou! Heb je nog geen ervaring met bandslijpen maar wel met schuren of heb je technisch inzicht, geen probleem! Je buddy zal je het vak leren. Wat zijn je taken?

Je gaat aan de slag met diverse metalen producten en zorgt voor de nauwkeurige afwerking ervan. Als Bandslijper bedien je machines voor het slijpen van metalen onderdelen volgens de specificaties. Je voert kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat de producten aan de hoogste normen voldoen. Het oplossen van eenvoudige storingen en het uitvoeren van basisonderhoud aan de machines behoort tot je verantwoordelijkheden.


Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie
Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende Europese speler in de productie en bewerking van aluminium. Met een modern machinepark en geavanceerde apparatuur worden aluminium profielen geproduceerd en bewerkt. De focus hierbij ligt op bedrijven en markten die hoge eisen stellen aan kwaliteit, nauwkeurigheid en vormvrijheid waaronder de automotive- en vliegtuigindustrie.
Terug Bandslijper Blerick, Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris van € 15.14 per uur
 • Een reiskostenvergoeding van € 0.21 per km (maximaal 40 km enkele reis)
 • Een fulltime baan in dagdienst
 • Contractmogelijkheden
 • Werkschoenen van Covebo
 • Iedere donderdag je salaris
 • 8.33% vakantiegeld via Covebo
 • 25 vakantiedagen via Covebo
 • Pensioenopbouw via Covebo
 • De Covebo Square app met al je belangrijke documenten

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Ervaring in bandslijpen en/ of schuren
 • Technisch inzicht
 • Kwaliteitsgericht en oog voor detail.
 • Willen werken in dagdienst van 07.30 tot 16.00 en vrijdag van 07.30 tot 14.30
Terug Bandslijper Blerick, Venlo

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Als Bandslijper b begint je dag met het voorbereiden van machines en materialen. Je voert nauwkeurige slijpwerkzaamheden uit volgens specificaties, voert kwaliteitscontroles uit en zorgt voor een perfecte afwerking van metalen onderdelen. Onderhoud en het oplossen van kleine storingen behoren ook tot je taken. Je werkt in een dynamische omgeving en draagt bij aan hoogwaardige producten in de metaalindustrie.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kim op het Veld

Naar solliciteren