Magazijnmedewerker

Panningen MBO 40 uur Logistiek V-080106
Zin in een nieuwe uitdaging? Lees snel verder!
Vacature Magazijnmedewerker Panningen

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij op zoek naar een fysiek uitdagende functie als magazijnmedewerker? Hieronder lees jij welke verantwoordelijkheden jij hebt in deze functie:


 • In het overdekte buitenmagazijn bevindt zich de voorraad aan diverse kunststof- en staalprofielen. Voordat de operators aan de slag kunnen gaan, dienen deze profielen naar de productiehal te worden overgebracht;
 • Lossen van geleverde profielen;
 • Op de juiste wijze opbergen van profielen in het magazijn;
 • Het volgens de dagplanning verzamelen (picken) van profielen;
 • Vervoeren van profielcassettes naar de productieafdeling;
 • Het controleren en verwerken van de goederenstroom in de administratie.


Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Bij dit bedrijf in Panningen is succes en gezelligheid verzekerd. Sinds de oprichting in 1979 hebben zij zich ontwikkeld van een kleinschalig familiebedrijf tot een prominente speler op de Nederlandse markt met een moderne kozijnproductie. De informele sfeer is echter gebleven. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerd lid van de familie. Samen met meer dan 130 energieke collega's worden elke dag de handen uit de mouwen gestoken. Bovendien zorgt de personeelsvereniging ervoor dat er meerdere keren per jaar leuke activiteiten worden georganiseerd. Je krijgt hier niet alleen maar een baan, maar ook een plek waar jij je thuis kan voelen.

Terug Magazijnmedewerker Panningen

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een fulltime baan in dagdienst;
 • Een baan voor de lange termijn met contractmogelijkheden;
 • Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring;
 • Tijdens jouw contract bij Covebo bouw je 25 vakantiedagen per jaar op en ontvang je 8,33% vakantiegeld;
 • Er zijn volop kansen voor doorgroei binnen het bedrijf.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

De juiste motivatie en zin hebben om te werken; dat is het belangrijkst. Daarnaast heb jij relevante werkervaring in de logistiek, heb jij geen probleem met grotere stukken aanpakken en houdt jij van een fysieke uitdaging. Omdat het belangrijk is dat de profielen veilig naar de juiste afdeling gebracht worden, heb jij op zijn minst ervaring met heftruckwerkzaamheden en ben jij indien nodig bereidt om jouw certificaat hiervoor (opnieuw) te behalen.

Terug Magazijnmedewerker Panningen

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kim Reijnders

Naar solliciteren