Productiemedewerker

Panningen VMBO/MAVO 40 uur Productie V-080153
Productiemedewerker in drie ploegen
Vacature Productiemedewerker Panningen

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Het doel van jouw functie als productiemedewerker is ervoor te zorgen dat de dagelijkse operatie optimaal en efficiënt verloopt. Je zorgt ervoor dat de machines en installaties tijdig voorzien worden van product door middel van een shovel. Ook ga jij vracht laden en indien nodig lossen. Daarnaast zorg je er ook voor dat de productiehallen netjes en onderhouden zijn, zodat deze altijd representatief zijn. Op den duur zou een deel van je functie ook het verhelpen van kleine storingen en het onderhouden van installaties onder je werkzaamheden kunnen komen te vallen. Hierin word je begeleid door een van onze onderhoudsmonteurs. 

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Dit bedrijf is al sinds 1995 actief in het drogen en verwerken van reststromen uit de voedingsmiddelindustrie, met als doel deze om te zetten in herbruikbare producten. Dankzij hun uitgebreide expertise hebben ze diverse drooginstallaties en droogtechnieken ontwikkeld die geschikt zijn voor een breed scala aan reststromen. Een voorbeeld hiervan is de toepassing van deze technologieën in de productie van dierenvoeders.

Terug Productiemedewerker Panningen

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • Een fulltimebaan in drie ploegen;
  • Het bruto uurloon inclusief ploegentoeslag is €14,75. Heb jij aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, dan kan het salaris zelfs wat hoger zijn;
  • Tijdens jouw contract van Covebo bouw jij jaarlijks 25 vakantiedagen op en krijg jij 8,33% vakantiegeld;
  • Een baan voor lange termijn.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
  • Flexibiliteit om te werken in drie ploegen. Nachtdiensten komen één of twee keer (uitzondering) per maand voor. De werkweek loopt van maandag tot en met zaterdag, waarbij je altijd 5 dagen per week werkt;
  • Op zondag wordt er roulerend gewerkt. Dit is ongeveer een half uur om de houtkachel te vullen. Er wordt genoteerd wanneer het jouw beurt is en aan het einde van het jaar verrekend;
  • Je kunt zelfstandig functioneren en bent flexibel inzetbaar;
  • Eventuele technische ervaring, zoals basiskennis van lassen of reparaties, is mooi meegenomen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk;
  • Bij voorkeur heb jij ervaring met het bedienen van een heftruck of shovel.
Terug Productiemedewerker Panningen

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kim Reijnders

Naar solliciteren