Teamleider Logistiek

Nieuwegein MBO 36 uur Logistiek V-080198
"Stuur jouw logistiek dreamteam aan - word de drijvende kracht achter soepele operaties en groei!
Vacature Teamleider Logistiek Nieuwegein

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Logistiek medewerker/Teamleider geef je samen met een collega Teamleider, op een coachende manier leiding aan onze Order Pickers. Zij verzamelen elke dag nauwkeurig alle bestellingen die zijn binnengekomen. Van kratten frisdrank tot pakken koffie, van bitterballen tot zakken pasta, van wijnglazen tot toiletpapier. Je kunt het zo gek niet bedenken of we bezorgen het vanuit onze Bezorgservice in Vianen bij onze klanten. Als teamleider logistiek ben jij verantwoordelijke voor:

 • Het beheren van de kwaliteit van het proces en de productiviteit van je medewerkers;
 • Coachend leiding geven aan het team Order Pickers;
 • Zorgen voor een goede administratieve verwerking van de logistieke stromen;
 • Toezicht houden op het handhaven van de HACCP- en veiligheidsvoorschriften en de netheid op de afdeling;
 • Rapporten/ bijhouden van ziek- en herstelmeldingen in het systeem.

Voordat jij dit gaat doen willen wij je graag als ervaren logistiek medewerker inzetten zodat je op alle facetten straks inzetbaar bent en weet hoe onze werkwijze werkt. Om een team te kunnen besturen dien je zelf erachter te komen hoe alles werkt en wie jou collega's zijn. Je zult dan starten als logistiek medewerker en doorgroeien als teamleider.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Heb jij ervaring met logistieke processen en ben je toe aan een volgende stap? Als mensgerichte Logistiek Teamleider krijg je bij jou nieuwe werkgever in Vianen de kans je verder te ontwikkelen en door te groeien. Jouw nieuwe werkgever is een prominente Nederlandse groothandel in foodservice, catering en horeca. Met meerdere locaties in Nederland biedt het een uitgebreid assortiment aan voedingsmiddelen en non-foodproducten voor professionals in de foodsector. Het bedrijf is gewijd aan hoogwaardige service en producten, gericht op het ondersteunen van horecabedrijven met hun behoeften. Het bedrijf speelt een cruciale rol in de levering van verse producten en voorraden aan de foodservice-industrie, en blijft een sleutelspeler in de Nederlandse markt voor zakelijke voedselvoorziening.

Terug Teamleider Logistiek Nieuwegein

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een bruto maandsalaris vanaf €2229,07 tot €2848,34 afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 11 km enkele reis;
 • Met deze baan zet jij waarschijnlijk een volgende stap in je carrière. Daar hoeft het niet te stoppen! Je kunt je blijven ontwikkelen en doorgroeien binnen jouw nieuwe werkgever. De trainingen die we je aanbieden via de Academy, ons online leerplatform, helpen je daarbij;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime (36 uur) dienstverband;
 • Onbeperkt gratis koffie, thee, frisdrank, cup-a-soep en fruit;
 • Aantrekkelijke extra’s, zoals een goed pensioen, korting op verschillende verzekeringen, op leuke uitjes en op je aankopen bij jouw nieuwe werkgever!;
 • Mogelijk wordt jij overgenomen door onze opdrachtgever met uitzicht op vast contract.


Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in een logistieke richting;
 • Ongeveer drie jaar ervaring in de logistiek in een meewerkende, leidinggevende rol en kennis en ervaring met logistieke processen binnen een distributie-omgeving;
 • Jij bent fulltime beschikbaar tussen 10:30 uur en 18:45 uur (Tussendienst) of tussen 15:15 uur en 23:30 uur (Avonddienst) het is bespreekbaar welke dienst je wilt kiezen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Jij hebt rijbewijs B en eigen vervoer.
Terug Teamleider Logistiek Nieuwegein

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Nina Knijff

Naar solliciteren