Montagemedewerker Hout

Rijkevoort Geen diploma vereist 40 uur Techniek en installatie V-080278
Hout-Montage-Buitendienst-Werkplaats
Vacature Montagemedewerker Hout Rijkevoort

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Elke werkdag bij dit bedrijf brengt nieuwe en boeiende uitdagingen met zich mee. De ochtenden beginnen met een gezellig kopje koffie in het gezelschap van collega's, wat een positieve start van de dag bevordert. Je verantwoordelijkheden zijn zeer gevarieerd; soms ben je betrokken bij het ambachtelijk vervaardigen van op maat gemaakte trappen, terwijl je op andere dagen bezig bent met de installatie van de trappen die je hebt gemaakt. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met een gemotiveerd team. In de werkplaats ben je bezig met het snijden, vormen en monteren van diverse houten onderdelen van de trap, zoals treden, stootborden, trapbomen en leuningen. Dit vereist niet alleen vaardigheid in houtbewerking, maar ook een hoge mate van precisie. Wanneer je deelneemt aan buitendienstactiviteiten, plaats je de afgewerkte trap in gebouwen of woningen. Tijdens deze installaties staat veiligheid altijd voorop, samen met een zorgvuldige afstemming van de trap op de beschikbare ruimte. Het proces omvat dus niet alleen vakmanschap in de werkplaats, maar ook een goed oog voor detail en ruimtelijke planning tijdens de installatiefase.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie
Dit bedrijf verwelkomt je in hun warme, familie gerunde onderneming die al 3 generaties lang vakmanschap en toewijding belichaamt. Als een authentiek familiebedrijf streven ze ernaar om niet alleen producten van hoge kwaliteit te leveren, maar ook een ervaring die doordrenkt is van zorg en traditie.
Terug Montagemedewerker Hout Rijkevoort

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris vanaf €2166 (afhankelijk van kennis en kunde)
 • Reiskosten a €0.19 cent per KM
 • Kans op een vaste aanstelling
 • 25 vrije dagen om je vrije tijd goed te besteden.
 • Opbouw van vakantiegeld.
 • Trainingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een jaarlijkse zomer en kerstborrel.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Het is natuurlijk belangrijk dat je graag met je handen werkt en enig technisch inzicht hebt.
 • Je kan goed overweg met diverse (hand) gereedschappen.
 • Je hebt er geen problemen mee om op locatie te werken.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal.
Terug Montagemedewerker Hout Rijkevoort

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Jouw werkdag als trappensteller begint met het controleren van de planning en het verzamelen van de benodigde gereedschappen en materialen. Vervolgens ga je naar de bouwplaats waar je trappen moet installeren. Je werkt samen met een team om de trap nauwkeurig te plaatsen, waarbij veiligheid en precisie van groot belang zijn. Dit omvat metingen, bevestiging en zorgvuldige afstemming op basis van bouwtekeningen. Het is belangrijk om goed te communiceren met je collega's en soms ook met klanten. Gedurende de dag voer je controles uit om ervoor te zorgen dat alles volgens specificaties verloopt. Je eindigt de werkdag met het opruimen van de werkplek en het rapporteren van de voortgang aan je teamleider.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Jill van der Kroft

Naar solliciteren