Onderhoudsmonteur

Nieuw-Bergen MBO 40 uur Techniek en installatie V-080280
Onderhoudsmonteur-TD-Dagdienst
Vacature Onderhoudsmonteur Nieuw-Bergen

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

In ons bedrijf worden voortdurend hoogwaardige producten vervaardigd met behulp van diverse geavanceerde machines, waaronder Niigata, Toyoda, Kafo en Heckert, waarvan sommige zijn uitgerust met Fanuc-robots. Daarnaast maken we gebruik van een state-of-the-art FMS-productiesysteem. Als onderhoudsmonteur krijg je de kans om met al deze geavanceerde machines te werken. De kennis die je opdoet, vooral met betrekking tot deze geavanceerde machines, is niet te vinden in studieboeken; je verwerft deze kennis door praktische training op de werkvloer. Hoewel je al beschikt over de basisvaardigheden van een goede onderhoudsmonteur, zul je bij ons specifieke inzichten verkrijgen met betrekking tot deze machines. In jouw rol als onderhoudsmonteur ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het oplossen van storingen op het gebied van elektrotechniek, mechanica en pneumatiek. Je voert zowel preventief als correctief onderhoud uit aan robotcellen en zelfstandig bestuurde CNC-machines. Of je nu zelfstandig werkt of in een team, je leert om storingen snel te analyseren en op te lossen. Daarnaast speel je een actieve rol in het proactieve onderhoud van de machines, waarmee je bijdraagt aan een soepele werking van het productieproces.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie
Je toekomstige werkgever levert hoogwaardige gietijzeren onderdelen aan klanten in de truck-, motor- en landbouwsector. Als Tier 1-provider beheren we het volledige proces, van de ontwikkeling tot de levering van klaar-voor-gebruik eindproducten. De specialisatie van je nieuwe werkgever ligt in het mechanisch bewerken van gietijzeren componenten met behulp van een ultramodern CNC-machinepark. Naast handmatige bewerkingscentra beschikt mooie bedrijf ook over volledig geautomatiseerde productielijnen. De meest recente technologische ontwikkelingen op het gebied van vision-systemen en 2D- en 3D-meettechnologieën zijn geïntegreerd in het productieproces. Op deze manier waarborgen we een consistente kwaliteit volgens de IATF 16949-certificering. Naast het bewerken van componenten nemen we ook de assemblage, lakafwerking en industrieel reinigen voor onze rekening, inclusief eventuele dichtheidstesten. Wat ons onderscheidt, is dat onze expertise zich uitstrekt tot verder dan alleen mechanische bewerking. We zijn ook gespecialiseerd in het ontwikkelen en inkopen van gietwerk.
Terug Onderhoudsmonteur Nieuw-Bergen

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Brede, verantwoordelijke en uitdagende functie.
 • Werken in een klein, hecht en vakkundig team waar ze op informele manier met elkaar omgaan.
 • Door de platte organisatie en korte communicatielijnen ben je betrokken bij het totale proces binnen het bedrijf.
 • Mogelijkheid tot diverse trainingen en opleidingen zodat jij jezelf kan door ontwikkelen.
 • Marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro.
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km.
 • Opbouw van reserveringen zoals vakantiedagen en vakantiegeld.
 • Opbouw van pensioen vanaf dag 1. 

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Na het afronden van een MBO 4-opleiding in Mechatronica (of een vergelijkbare discipline) heb je waardevolle ervaring opgedaan in een onderhoudsrol.
 • Je beschikt over de mindset van een onderhoudsmonteur en begrijpt de logica en de juiste aanpak bij onderhoudsprocedures en het oplossen van storingen.
 • Je gaat uitdagingen niet uit de weg en hebt een brede technische kennis, met de bereidheid om te leren, vooral op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek en besturingssystemen.
 • We staan klaar om je veel bij te brengen, op voorwaarde dat je openstaat voor leren en geduldig bent, omdat dit proces tijd vergt.
Terug Onderhoudsmonteur Nieuw-Bergen

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Bij je nieuwe werkgever begint de dag voor een onderhoudsmonteur met het team. Je voert preventief onderhoud uit aan machines om hun optimale prestaties te waarborgen. Dit omvat het smeren, afstellen en vervangen van onderdelen indien nodig. Storingen op het gebied van elektrische, mechanische of pneumatische systemen worden geanalyseerd en verholpen. Je bent alert op veiligheidsvoorschriften en houdt nauwkeurige rapportages bij van je werkzaamheden. Communicatie met collega's en leidinggevenden is essentieel om de dag soepel te laten verlopen. Als onderhoudsmonteur draag je bij aan de betrouwbaarheid van onze productieapparatuur.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Jill van der Kroft

Naar solliciteren