CNC Operator

Venray LBO 38 uur Metaal V-080284
Wil jij aan de slag als CNC-operator in een informele organisatie in Venray
Vacature CNC Operator Venray

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Deze organisatie fungeert als totaalsupplier, waarbij ze het volledige proces beheersen, van de ontwikkeling en inkoop van gietdelen, staaf- en extrusiemateriaal tot en met CNC-bewerking, oppervlaktefinishing, en de emballage. Als CNC Operator ben jij belast met het uitvoeren van verspanende bewerkingen met behulp van geavanceerde 3 tot 5 assige CNC bewerkingsmachines. Jouw taken omvatten onder andere het wisselen van gereedschap, het instellen van programma's en het oplossen van eventuele storingen. Je draagt zorg voor een optimaal verlopend productieproces en hebt een aandeel in de kwaliteitscontrole. Er wordt van jou en je team verwacht dat je voortdurend meedenkt over manieren om de werkzaamheden efficiënter uit te voeren. In deze rol is technische expertise, precisie en oog voor detail van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de CNC-machines efficiënt en nauwkeurig werken bij het produceren van onderdelen of producten volgens de vereiste specificaties.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Dit is een dienstverlenend metaalbedrijf dat een ruw product volledig kan bewerken tot een fijn eind product. Ze noemen dit; Een one-stop-shop principe!

Geen dag is hier hetzelfde omdat ze vele diverse markten bedienen zoals: automotive, truck en landbouw, medische industrie, voedingsindustrie, meubel en design, constructie, en de muziek industrie (instrumenten).

Terug CNC Operator Venray

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een uurloon van €16,02 inclusief 14% ploegentoeslag.
 • Een reiskostenvergoeding van €0,15 per kilometer met een max van €160,- per maand.
 • 25 vakantiedagen om te genieten van je vrije tijd.
 • 8,33% bouw je op aan vakantiegeld via Covebo
 • Vanaf dag 1 bouw je pensioen op via Covebo.
 • Uitzicht op een vast contract.
 • Je werkt 38 uur per week zodat je op vrijdag 2 uur eerder van je weekend kan gaan genieten.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je spreekt de Nederlandse, Engelse of Duitse taal en hebt affiniteit met metaal.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan als CNC operator en ervaring met schuifmaten.
 • Je kunt dus goed meten en hebt oog voor detail en kwaliteit.
 • Daarnaast ben je bereid om in twee ploegen te werken.
Terug CNC Operator Venray

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Een werkdag van een CNC-operator begint met het opstarten en inspecteren van de CNC-machine. Vervolgens bereidt de operator materialen voor, laadt CNC-programma's, en start de machine voor bewerkingen zoals snijden, frezen of draaien. Tijdens de productie bewaakt de operator de machine, voert kwaliteitscontroles uit en past instellingen aan indien nodig. Onderhoud en schoonmaak van de machine zijn routine. Veiligheid is een prioriteit, en de operator draagt persoonlijke beschermingsmiddelen. Samenwerking met collega's en documentatie van productiegegevens maken ook deel uit van de dagelijkse taken. Een CNC-operator zorgt voor precisie en efficiëntie in productieprocessen.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Patricia Struyk

Naar solliciteren