Reparatiemedewerker

Horst VMBO/MAVO 40 uur Techniek en installatie V-080293
Ben jij de persoon met 2 rechterhanden?
Vacature Reparatiemedewerker Horst

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als reparatiemedewerker ben je belast met het onderzoeken en herstellen van bestellingen volgens de vastgestelde planning en instructies. Je beschikt over expertise op het gebied van elektromechanische aandrijvingen en productietechnieken om de kwaliteit van het product te waarborgen en te controleren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van storingsdiensten en werkzaamheden op locatie, die binnen je reguliere werktijd vallen en waarvoor je de bedrijf bus kunt gebruiken. Je neemt ook een proactieve rol op je bij het identificeren van mogelijkheden tot procesverbetering, met als doel de efficiëntie te verhogen.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie
Het weggooien van items is niet langer in lijn met de huidige maatschappij. Grondstoffen raken uitgeput en de wereldwijde uitstoot van CO2 is hoog, wat vraagt om een verandering in onze levensstijl en manier van zakendoen. Het weggooien van spullen is eigenlijk onnodig. Je nieuwe werkgever gelooft in het hergebruik van materialen. Dit prachtige bedrijf is ontstaan vanuit deze overtuiging. Al meer dan veertig jaar zijn ze bezig met het repareren en opknappen van aandrijvingen, pompen, ventilatoren, vertragingskasten, apparaten en diverse elektromechanische componenten. Hun doen dit op een praktische en zorgvuldige manier, waarbij zowel traditionele ambachtelijke technieken als moderne methoden gebruiken. Steeds weer ontdekken ze nieuwe en verbeterde manieren om de levensduur van producten te verlengen en ze zelfs nog beter te maken.
Terug Reparatiemedewerker Horst

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een zeer prettige werksfeer en een schone werkruimte
 • Een salaris vanaf €2800 tot €3500 op fulltime basis (afhankelijk van kennis en kunde)
 • Reiskostenvergoeding
 • Jouw weekend start iedere vrijdag om 16.00 uur
 • Werken in dagdienst
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Een personeelsuitje onder werktijd zodat iedereen erbij kan zijn
 • Een kerstborrel en zomer barbecue

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal.
 • Je hebt een diploma in de technische richting.
 • Je hebt wat kennis van elektromechanische aandrijvingen.
 • Je hebt affiniteit met product-hergebruik.
Terug Reparatiemedewerker Horst

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Als monteur bij begint je werkdag met het plannen van de dagelijkse taken en servicebezoeken. Je onderzoekt en diagnosticeert defecte apparaten, voert reparaties uit en zorgt voor kwaliteitscontrole en gedetailleerde documentatie. Indien nodig installeer je gerepareerde apparatuur op locatie en voer je preventief onderhoud uit. Samenwerking en communicatie met collega's zijn essentieel om de voortgang te bespreken en ervaringen te delen. Je streeft naar hoogwaardige reparaties en tevreden klanten, terwijl je bijdraagt aan het verlengen van de levensduur van elektronische apparaten.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Patricia Struyk

Naar solliciteren