Coördinator Pools sprekend

Tiel HBO 40 uur Recruitment V-080512
Ben jij al bekend met de uitzendbranche en zoek jij naar een dynamische baan als Coördinator? Sluit je dan aan bij ons geweldige team in Tiel!
Vacature Coördinator Pools sprekend Tiel

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Coördinator ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van mensen bij vragen met betrekking tot huisvesting, transport, salaris, contracten en ziekteverzuim. Je biedt ondersteuning bij diverse uitdagingen en situaties die zij tegenkomen en op deze manier bouw je actief aan sterke relaties tussen Covebo en onze medewerkers. Daarnaast onderhoud je goede relaties met onze opdrachtgevers. Je bezoekt regelmatig jouw klanten, zodat je op de hoogte blijft van hun wervingsbehoeften. In de rol van Coördinator is geen dag hetzelfde!

Als veelzijdige multitasker heb je verschillende taken, waaronder:

 • Eerste aanspreekpunt voor onze klanten en medewerkers;
 • Begeleiden van alle uitzendkrachten bij uiteenlopende zaken;
 • Onderhouden van contact met onze recruitmentbureaus;
 • Versturen en bijwerken van werkroosters in het systeem;
 • Actieve meedenken bij het vinden van oplossingen voor wijzigingen in de planning;
 • Uitvoeren van administratieve handelingen die nodig zijn voor het gehele proces;

Bij Covebo bieden wij je de kans om te werken in een vriendelijke en inspirerende omgeving, waar je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen en je enthousiasme kunt inzetten voor je dagelijkse taken. Als je klaar bent voor deze uitdaging en graag aan de slag wilt als Coördinator, aarzel dan niet langer!

Ben jij net zo enthousiast als dat wij zijn over de vacature Coördinator Pools sprekend in Tiel? Solliciteer dan snel!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Terug Coördinator Pools sprekend Tiel

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als coördinator krijg jij de kans om je aan te sluiten bij Covebo Productie en Logistiek in Tiel. Een werkgever die in jouw toekomst investeert en er alles aan doet om je werk niet alleen als baan te laten voelen. Je krijgt een goed salaris en een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar, bieden wij je 26 vakantiedagen op fulltime basis (met de mogelijkheid om dagen bij te kopen), 8% vakantiegeld en een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie. Verder bieden wij jou:

 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van ervaring tussen de € 2.400,- en € 2.600,-
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei!
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch
 • En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Belangrijk in deze functie zijn goede sociale vaardigheden, creativiteit en flexibiliteit. Het is van groot belang dat jij beschikt over een service gerichte instelling en stressbestendig bent. Je beschikt over een enthousiaste en sterke persoonlijkheid. Jij weet echt van aanpakken en je zet ongevraagd een stap extra. Verder breng je het volgende mee:

 • Je hebt werkervaring in een dienstverlenende functie (pre) of in ieder geval met mensen gewerkt
 • Goede beheersing van de Poolse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Beheersing van de Nederlandse taal is een pre;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Een proactieve en flexibele werkhouding;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Tiel;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Terug Coördinator Pools sprekend Tiel

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Klaudia Wieckowska

Naar solliciteren