Assistent bedrijfsleider

Beringe MBO 35 uur Logistiek V-080517
Geen kantoorbaan, maar veel afwisseling op de werkvloer!
Vacature Assistent bedrijfsleider Beringe

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als assistent bedrijfsleider word je ingezet op diverse werkplekken in het bedrijf. Je staat voornamelijk op de werkvloer om zo veel mogelijk aspecten van het bedrijf te leren kennen en daarmee de kennis in huis te halen die jou helpt bij het geven van de juiste klantenservice. Daarnaast bestaat een groot deel van jouw werkzaamheden uit:


Telefonische klantenservice

Als assistent bedrijfsleider ben je het eerste aanspreekpunt voor depothouders en klanten. Je behandelt vragen, klachten en zorgt ervoor dat de klant gehoord wordt. Samen met de bedrijfsleider werk je actief aan het voorkomen en oplossen van klachten.


Coördinatie bezorgers

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van bezorgers en helpt bij het voorbereiden van routes voor transport. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor bezorgers, waarbij je ondersteuning biedt en bijdraagt aan een efficiënte uitvoering van de bezorgtaken.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Deze stomerij is een begrip in heel Limburg. Inmiddels heeft dit bedrijf al meer dan 150 servicepunten. Klanten kunnen bij deze servicepunten hun producten afgeven. Vanuit hier worden de producten naar de grote stomerij gebracht. Het kan gaan om kleding, tapijten, beddengoed of zelfs meubels.

Terug Assistent bedrijfsleider Beringe

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Je krijgt iedere week betaald zo lang jij via Covebo werkt. Daarnaast ontvang jij 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Een hecht en klein team van ongeveer 12 personen;
 • Het is geen kantoorbaan: je werkt mee op alle afdelingen. Heel afwisselend dus!
 • Een salaris van €15,00 bruto per uur bij aanvang met een verwachtte salarisverhoging in maart 2024;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,15 per kilometer vanaf 5 kilometer enkele reis per gewerkte dag;
 • Een baan van 32 tot 35 uur per week: je werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag;
 • Kerstpakket;
 • Personeelsfeest;
 • Eindejaarsuitkering.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Jij durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Het is van groot belang dat jij gestructureerd en zelfstandig te werk gaat;
 • Als aanspreekpunt voor de klanten ben jij enorm klantvriendelijk en enthousiast;
 • Een echte teamspeler die graag in contact is met alle collega's;
 • Je beheerst de Nederlandse taal om de klanten goed te woord te staan en de collega's de juiste instructies te geven.
Terug Assistent bedrijfsleider Beringe

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

In deze functie ben jij de spil in de dagelijkse operatie. De dag begint met het opstellen van efficiënte bezorgroutes, het voorbereiden van transporttaken en het fungeren als het directe aanspreekpunt voor het bezorgingsteam. Je motiveert en ondersteunt de bezorgers, zodat zij hun taken efficiënt kunnen uitvoeren. Als dit zorgvuldig gedaan is, verschuift jouw focus naar de werkvloer. Je werkt namelijk mee op verschillende afdelingen, waarbij je praktische kennis opdoet. Je bent flexibel en hands-on, betrokken bij het reinigingsproces en draagt bij aan een vlotte workflow. Tevens ben jij steeds bereikbaar voor vragen en klachten, waarbij je jouw ervaring op de werkvloer integreert om gerichte oplossingen te bieden. Samen met het team werk je aan continue verbetering en klanttevredenheid. In de late middag fungeer je opnieuw als coördinator voor de bezorgers. Je communiceert met het team en draagt bij aan een gestroomlijnde planning voor de volgende dag.

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Er heerst een warme en vriendelijke sfeer waarin collega's elkaar ondersteunen, samenwerken en vooral ook plezier hebben. Wat deze werkomgeving zo uniek maakt, is de openheid en de bereidheid om ideeën te delen. Het maakt niet uit op welk niveau je werkt; iedereen wordt aangemoedigd om zijn stem te laten horen. Dit draagt niet alleen bij aan een soepele dagelijkse gang van zaken, maar stimuleert ook de persoonlijke groei van iedereen.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kim Reijnders

Naar solliciteren