Monteur brandwerende bekleding

Waalwijk Geen diploma vereist 40 uur Bouw V-080536
Heb jij een gezonde werkmentaliteit, praktisch inzicht en ben je opzoek naar vastigheid. Pak dan nu je kans als Monteur in de brandveiligheid.

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Bij dit bedrijf zijn eigenlijk 3 verschillende uitvoeringen van werk mogelijk welke past het beste bij jou?

Het brandwerend maken van kabel- en leidingdoorvoeringen door middel van steenwol, coating, kit en andere brandwerende producten. richt zich op het bekleden van plafonds, wanden en staalconstructies (kolommen en liggers) met brandwerende platen.

Het tweede en jongste bedrijfsonderdeel richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten geheel ontzorgd waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt.

Het derde onderdeel behoort tot de marktleiders in Nederland. Zij verzorgen de brandveiligheid onder meer in allerlei toonaangevende gebouwen, zoals grote ziekenhuizen, bioscopen, concertgebouwen en woontorens, maar ook in diverse gebouwen en complexen van lokale en landelijke overheden. Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in geheel te verzorgen en daarmee op een duurzame en integere wijze de veiligheid van mensen te waarborgen.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Brandveiligheid neemt tegenwoordig een steeds belangrijkere plaats in bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van ruimten waarin mensen wonen, werken of verblijven. De veiligheid van mensen staat voorop, brandveiligheid is hier een cruciaal onderdeel van. Dat bereik je alleen maar door te werken met totaaloplossingen die optimale brandveiligheid garanderen. Onze klant biedt deze totaaloplossing in brandpreventie. Voor onze klant is bouwkundige brandpreventie dé kernactiviteit. Hun passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor hun klanten in geheel te verzorgen. zij staan voor Meerwaarde. Een Meerwaarde die zich uit in betrouwbaarheid, duidelijkheid, gedrevenheid, maatschappelijke impact en inlevend vermogen.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een gedegen opleidingstraject waarbij je onder begeleiding van een ervaren collega alle facetten van het vak leert;
 • vast contract na één jaar mits goed functioneren
 • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting voorman;
 • Je directe collega haalt je thuis op en brengt je na het werk weer thuis. Mogelijk ontvang je een bedrijfswagen (te gebruiken voor zakelijk vervoer).
 • Salaris €2600 - €3400 bruto/maand.
 • Opbouw bouwpensioenfonds vanaf de eerste werkdag
 • Je krijgt 25 vakantiedagen + 20 ADV dagen per jaar (extra bij 57+) + 8,33% vakantiegeld
 • Certificaten behalen via Covebo (VCA, hoogwerker, houtrot)
 • Gereedschap en werkkleding van Covebo

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken
 • Je beschikt bij voorkeur al over een VCA-diploma
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman, in de  brandwerende bekleding of in een soortgelijke discipline;
 • Je woont binnen een straal van 30 kilometer van Waalwijk.
 • Je hebt een VOG of kan deze aanvragen

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Mark Adriaansen

Naar solliciteren