Productiemedewerker

Venlo Geen diploma vereist 40 uur Productie V-080638
Full Time, per direct
Vacature Productiemedewerker Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als productiemedewerker bij Vitacress Real bestaat je werk voornamelijk uit repetitieve activiteiten zoals het wegen en verwerken van verse kruiden. Daarnaast zul je voorbereidingen treffen aan het begin van je dienst, zoals het aanpassen van de weegmiddelen. Indien nodig sorteer en was je de verse kruiden, en dit alles doe je staand aan een tafel aan de productielijn. Kruiden die je zult wegen zijn bijvoorbeeld; munt, peterselie, tijm en salie. Je kunt er dus van uitgaan dat je werkomgeving lekker ruikt! Het werk is in 2 ploegen , de werktijden zijn als volgt: 1e ploeg van 6:00 tot 15:00 uur de 2e ploeg van 15:00 - tot 24.00 uur of totdat het werk af is en alle bestellingen de deur uit zijn. De vergoedingen zijn als volgt:

 • Ma-Vr Dagdienst (06:00-00:00): >8 uur per dag 117,5%
 • Ma-Vr Nachtdienst (00:00-06:00): >8 uur per dag 142,5%
 • Zaterdag Dagdienst (06:00-00:00): 117,5%
 • Zaterdag Nachtdienst (00:00-06:00): 142,5%
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Ons streven is om mensen te laten genieten van heerlijk eten, met natuurlijke smaken! We geloven dat het leven veel leuker is met voedzaam en smaakvol eten. Als kweker hebben we onze teeltbedrijven verspreid over heel Europa. In de zomer telen we onze kruiden regionaal, terwijl we in de winter uitwijken naar Zuid-Europa. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we geven de voorkeur aan kruiden van lokale teelt. Ondernemerschap en ambitie zitten in ons bloed. We streven altijd naar het best resultaat! Zowel voor onszelf als om te bewijzen dat het mogelijk is en dat we doelen kunnen bereiken die anderen niet voor mogelijk houden. Met creativiteit en een open geest bereiken we nieuwe hoogtes. Bezoek onze website voor een uitgebreide indruk van ons bedrijf. www.vitacressreal.com.

Terug Productiemedewerker Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • De eerste 4 weken een salaris van € 11,74 per uur, na 4 weken € 11.90 per uur, na 39 weken € 12.11 per uur.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0.21per per km
 • 8.33% vakantiegeld via Covebo
 • 25 vakantiedagen vi Covebo
 • Pensioenopbouw via Covebo
 • Gratis werkschoenen via Covebo
 • Een mooie kantine met iedere dag verse producten

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Enthousiasme en betrokkenheid.
 • Bereidheid om in ploegendiensten te werken.
 • Nauwkeurigheid en aandacht voor detail.


Terug Productiemedewerker Venlo

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Een werkdag als productiemedewerker bij Vitacress Real start met het voorbereiden van de werkplek en het bekijken van de productieplanning. Gedurende de dag ben je bezig met verschillende taken, zoals het sorteren, snijden en verpakken van verse kruiden en groenten. Je werkt nauw samen met je collega's om ervoor te zorgen dat de productie soepel verloopt. Je werkt accuraat, met oog voor detail, om ervoor te zorgen dat de verse producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Kortom, als productiemedewerker bij Vitacress Real heb je een dynamische werkdag waarbij teamwork, nauwkeurigheid en efficiëntie centraal staan in de productie van heerlijke, natuurlijke producten.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kim op het Veld

Naar solliciteren