Logistiek medewerker

Venlo Geen diploma vereist 40 uur Logistiek V-080705
€ 14.- per uur Fulltime
Vacature Logistiek medewerker Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Wil je werken in een dynamisch team binnen een groeiend bedrijf? Dan is de functie van Logistiek Medewerker bij in Venlo iets voor jou! Als Logistiek Medewerker bij ben je verantwoordelijk voor diverse logistieke taken. Je zorgt voor een efficiënte afhandeling van inkomende en uitgaande goederen, waaronder het laden en lossen van vrachtwagens. Het lossen gebeurt veelal met de hand, dozen worden op pallets gezet en daarna met palletwagen of EPT naar de locatie gebracht. De werkzaamheden zijn in dagdienst van 08.30 uur tot 17.30 uur en je hebt een uur pauze (2x 15 min en 1x 30min)

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie
Bij je nieuwe werkgever vind je een breed scala aan hoogwaardige producten, variërend van elektronica tot meubels, geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Hun missie is het bereikbaar maken van kwaliteit, met een focus op innovatie en klanttevredenheid. Ontdek een gevarieerd assortiment voor een uitstekende online winkelervaring, ondersteund door een toegewijd team dat garant staat voor praktisch én plezierig winkelen. De combinatie van diversiteit en uitstekende klantenservice maakt de winkelervaring bij hen een waar feest, waar kwaliteit en tevredenheid samenkomen. Welkom in de wereld van je nieuwe werkgever, waar winkelen een genot is.
Terug Logistiek medewerker Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris van € 14.- per uur.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0.21 per km.
 • Na 1 jaar een vaste aanstelling bij je nieuwe werkgever.
 • 25 vakantiedagen via Covebo.
 • 8.33% vakantiegeld via Covebo.
 • Werkschoenen via Covebo.
 • Een app met al je belangrijke documenten.
 • Geregeld een bedrijfsuitje bij je nieuwe werkgever.


Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Ervaring in een logistieke functie is een pré.
 • Hef/ reachtruck ervaring is een pré.
 • Ervaring met scanners is een pré.
 • Je bent fysiek fit en kunt zwaardere werkzaamheden verrichten.
 • Omdat het om een internationaal bedrijf gaat spreek je ook Engels.
 • Je hebt een proactieve werkhouding en kunt goed samenwerken in een team.Terug Logistiek medewerker Venlo

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

De werkdag van een logistiek medewerker bij start om 8:30 uur met een kop koffie en overleg met collega's over de dagelijkse werkzaamheden. Op verschillende dagen ben je bezig met het lossen van containers, zorgvuldig plaatsen van goederen op hun plek. Andere dagen staan in het teken van het laden van containers met klantbestellingen. Je draagt zorg voor een opgeruimde en schone werkplek. Om 17:30 uur ga je huiswaarts, voldaan na een productieve dag.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kim op het Veld

Naar solliciteren