Vacature Applicatiebeheerder

Over het Support Center van Accent Covebo

Accent Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen in Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen

De organisatie is enorm aan het groeien, en is bezig met een professionaliseringsslag. Jij bent daarin hard nodig! In jouw rol als applicatiebeheerder krijg je volop de ruimte voor jouw ideeën en verbeteringen. Met je directe collega Sam zorg je ervoor dat de applicaties binnen de organisatie zo goed mogelijk functioneren, zodat de business processen optimaal kunnen worden uitgevoerd. Je fungeert als schakel tussen de business en IT en je pakt allerlei projecten op, waar je end-to-end verantwoordelijk voor bent. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met de uitrol van de Office 365 migratie, het implementeren en beheren van Sharepoint, Connexys en Plan4Flex.

Wie ben je

  • Je bent een afgestudeerde HBO’er, in de richting van Informatica, of I(C)T gerelateerd
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring
  • Kennis van Microsoft-omgevingen (MCSD/MCSE/MCSA), procesmanagement (ASL/BiSL/ITIL), projectmanagement (PRINCE2) en informatiebeveiliging (ISO27001/27002) is een pré
  • Je woont in de omgeving van Amersfoort
  • Je bent communicatief vaardig, proactief en analytisch ingesteld.

Wat bieden wij jou

Werken bij Covebo betekent veel verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Je kunt daarnaast een goed salaris verwachten en andere extra's zoals een laptop en een auto. Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden, met uitzicht op een vast dienstverband.

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Lianne Zijlstra, op 0623800671 of mail naar lianne.zijlstra@fygi.nl.

Nadat wij je cv hebben bekeken laten we je zo snel mogelijk weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.