Vacature Applicatiebeheerder

Over het Support Center van Accent Covebo

Accent Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen in Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen

Een baan die vraagt om technisch inzicht, analytisch vermogen en een moderne visie voor de toekomst is te vinden bij Accent Covebo in de rol van applicatiebeheerder. Accent Covebo is enorm aan het groeien, en is bezig met een moderniseringsslag. Jij bent daarin hard nodig! In jouw rol als applicatiebeheerder krijg je naast veel verantwoordelijkheid volop de ruimte voor jouw ideeën en verbeteringen en is het doel om met elkaar een langdurige verbintenis aan te gaan.

Samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten!

Samen met je directe collega Sam ben jij verantwoordelijk dat de applicaties binnen de organisatie zo goed mogelijk functioneren, zodat de business processen optimaal kunnen worden uitgevoerd. Je fungeert als schakel tussen de business en IT en je pakt allerlei projecten op, waar je end-to-end verantwoordelijk voor bent. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met de uitrol van de Office 365 migratie, het implementeren en beheren van Sharepoint, Connexys en Plan4Flex.

Wie ben je

  • Je bent een afgestudeerde HBO’er, in de richting van Informatica, of I(C)T gerelateerd
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring en bent bekend met het beheren van projecten
  • Je kunt van nature de verbinding maken tussen verschillende groepen mensen en pakt daarin jouw verantwoordelijkheid
  • Je beschikt over een technisch denkvermogen
  • Je hebt kennis van Microsoft-omgevingen (MCSD OF MCSE OF MCSA), procesmanagement (ASL/BiSL/ITIL), projectmanagement (PRINCE2) en informatiebeveiliging (ISO27001/27002) is een pré

Wat bieden wij jou

Werken bij Covebo betekent veel verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Je kunt daarnaast een goed salaris verwachten en andere extra's zoals een laptop en een auto. Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden, met uitzicht op een vast dienstverband.

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Jennifer Lubbersen, op 0611212089 of mail naar jennifer.lubbersen@fygi.nl.

Nadat wij je cv hebben bekeken laten we je zo snel mogelijk weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.