Vacature Business Process Innovator

Over het Support Center van Accent Covebo

Accent Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen

Als Business Process Innovator ben je continu bezig om de organisatie klaar te stomen voor de toekomst. In deze rol ga je in gesprek met diverse afdelingen en analyseer je de bestaande werkprocessen. Vervolgens breng je ze in kaart en signaleer je al snel de mogelijkheden om de processen te kunnen optimaliseren en automatiseren, met behulp van robotisering. Je krijgt de ruimte om kennis hierover tot je te nemen en in de praktijk te brengen, zodat jij je ontwikkelt als specialist op het gebied van RPA (Robotic Process Automation), en dit ook kunt overbrengen naar onze vestigingen. Een gave startersfunctie met enorme ontwikkelmogelijkheden, in een jong en hecht team. Doe jij het morgen graag nòg beter dan vandaag? Kom ons team versterken!

Wie ben je

  • Je bent een afgestudeerde HBO/WO’er, in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, MER
  • Je hebt interesse in procesoptimalisatie met behulp van IT
  • Je hebt (gevorderde) kennis van Microsoft Excel (en Microsoft Visio)
  • Je beheerst de Engelse taal
  • Je woont in de omgeving van Amersfoort en bent bereid om te reizen
  • Je bent energiek, positief ingesteld en je hebt een echte winnaarsmentaliteit.

Wat bieden wij jou

Werken bij Covebo betekent veel verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Je kunt daarnaast een goed salaris verwachten en andere extra's zoals een laptop. Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden, met uitzicht op een vast dienstverband.

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Lianne Zijlstra, op 0623800671 of mail naar lianne.zijlstra@fygi.nl.

Nadat wij je cv hebben bekeken laten we je zo snel mogelijk weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.