Vacature Consultant Matching

Over het Support Center van Accent Covebo

Accent Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan o.a. denken aan marketing, compliance, HRM, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Als je samenwerkt, binnen je eigen kracht, dan komen de successen vanzelf en het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen

Accent Covebo groeit, en heeft ervoor gekozen om te gaan werken met Connexys, een gaaf recruitment systeem, gebaseerd op Salesforce. Alle vestigingen zullen met deze software gaan werken, vandaar dat jouw rol onmisbaar is in de organisatie! Connexys wordt geïmplementeerd door twee externe specialisten. Het eerste half jaar trek je veel met ze op en zul je veel leren over Connexys en het gebruik ervan. Zodra de implementatie achter de rug is, ben jij het aanspreekpunt, fungeer je als vraagbaak en ga jij over het beheer van Connexys. Ook houd je je bezig met optimalisatie en zorg je dat Connexys het werk ècht gemakkelijker en overzichtelijker maakt!

Wie ben je

Je bent een afgestudeerde HBO/WO’er, in de richting van Informatica, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of I(C)T gerelateerdJe hebt een aantal jaren ervaring in- of kennis van de processen binnen een uitzendorganisatieKennis van Connexys of recruitment software is een préJe bent analytisch, positief ingesteld en niet bang voor een uitdaging.

Wat bieden wij jou

Werken bij Covebo betekent veel verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Je kunt daarnaast een goed salaris verwachten en andere extra's zoals een laptop. Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden, met uitzicht op een vast dienstverband. Ook zijn er uitstekende doorgroeimogelijkheden, gelet op de ambitie van de organisatie en groeipotentieel van het team.

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Lianne Zijlstra, op 0623800671 of mail naar lianne.zijlstra@fygi.nl.

Nadat wij je cv hebben bekeken laten we je zo snel mogelijk weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.