Vacature Consultant Planning

Over het Support Center van Accent Covebo

Accent Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan o.a. denken aan marketing, compliance, HRM, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Als je samenwerkt, binnen je eigen kracht, dan komen de successen vanzelf en het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen

Accent Covebo werkt veel samen met arbeidsmigranten. Je kunt je voorstellen dat daar veel organisatie bij komt kijken. Plan4Flex, het planningssysteem, is hierbij onmisbaar. De vestigingen plannen hierin de huisvesting, auto’s en de weekplanning.
We zoeken iemand die onze organisatie door middel van dit planningssysteem naar een hoger niveau kan tillen!

Je gaat langs bij de vestiging, draait met je collega’s mee en je laat ze de vele voordelen van Plan4Flex zien. Samen ga je de applicatie inrichten en zorg je ervoor dat iedereen weet hoe het op een goede manier gebruikt wordt. Uiteraard blijf je daarna beschikbaar voor vragen en hulp. Zodra de applicatie goed is geïmplementeerd, is het tijd om te optimaliseren: Wat kan er beter en hoe gaan we dat inrichten? Vervolgens schakel je met Plan4Flex om de ontwikkeling in gang te zetten. Een belangrijk onderdeel van je functie is het geven van trainingen.
Kortom: Een gave, analytische functie, waarin je van onschatbare waarde bent voor je collega’s!

Wie ben je

  • Je bent een afgestudeerde HBO/WO’er, in de richting van Informatica, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, MER of I(C)T gerelateerd
  • Je hebt een aantal jaren ervaring in- of kennis van de processen binnen een uitzendorganisatie
  • Kennis van Plan4Flex is geen vereiste, gezond boerenverstand welJe weet mensen te motiveren, Je bent positief ingesteld en analytisch sterk
  • Je bent bereid om veel te reizen binnen Nederland.

Wat bieden wij jou

Werken bij Covebo betekent veel verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Je kunt daarnaast een goed salaris verwachten en andere extra's zoals een auto, een mobiele telefoon en een laptop. Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden, met uitzicht op een vast dienstverband.

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Lianne Zijlstra, op 0623800671 of mail naar lianne.zijlstra@fygi.nl.

Nadat wij je cv hebben bekeken laten we je zo snel mogelijk weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.