Vacature Content Marketeer

Over het Support Center van Accent Covebo

Accent Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Werken in een inspirerend, creatief team met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Met jouw komst wil Accent Covebo graag een volgende stap maken!

Wat ga je doen als content marketeer?

Het online ‘verleiden’ in de verschillende fases van de customer journey: dát wordt jouw verantwoordelijkheid! Je gaat aan de slag met het opstellen en uitvoeren van een effectieve content strategie en je maakt gave, ‘snackable’ content die past bij de doelgroep. Je schrijft nieuwsberichten en stelt nieuwsbrieven op. Ook zorg je voor betere vindbaarheid op Google en een hogere conversieratio. Jij verrast en inspireert niet alleen de doelgroep, maar ook je collega-marketeers Sanne en Mariëlle en vormgevers Irma, Demy en Nicolette. Grappige Facebookposts of interessante blogonderwerpen? Jij schudt ze zo uit je mouw!

Wie ben je?

  • Je bent een afgestudeerde HBO’er, in de richting van marketing, communicatie en/of journalistiek
  • Taal is zeg maar echt jouw ding ;-)
  • Ervaring met Google Analytics, Mailchimp en Cake PHP is een pré, maar geen vereiste
  • Je hebt humor, bent creatief en durft out-of-the-box te denken. Je bent nieuwsgierig en je kunt goed luisteren.

Wat bieden wij jou?

Je kunt rekenen op een toffe werkplek binnen een informeel en snelgroeiend bedrijf dat ook graag familie bij gelegenheden betrekt. Ook krijg jij een telefoon, laptop en de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Verder heb je 26 vakantiedagen (en kun je dagen bijkopen!), 8% vakantiegeld, doen wij regelmatig aan teambuilding en bieden wij je een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar! O ja, je lunchbox kun je thuis laten, want tijdens onze gezellige, gezamenlijke lunch is er genoeg eten en drinken!

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Jennifer Lubbersen, op 0611212089 of mail naar jennifer.lubbersen@fygi.nl.

Nadat wij je cv hebben bekeken laten we je zo snel mogelijk weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.