Vacature Digital Application Consultant

Over Covebo
Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: Samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen?
Covebo is een jonge, sterk groeiende organisatie die zich klaar aan het stomen is voor de toekomst. Om deze reden is onze afdeling Digital Operations sterk groeiend en continu bezig met verander management en de nieuwe manier van werken. Samen met jouw 6 toekomstige collega’s van deze afdeling, zorg jij ervoor dat de rest van de organisatie mee gaat in de nieuwe manier van werken. 

Je nieuwe collega Ania is expert op het gebied van configureren binnen Microsoft Navision, jullie vullen elkaar perfect aan. Waar jij de informatie inwint, bespreek je met Ania hoe jullie dit proces kunnen verbeteren. Jullie zorgen ervoor dat de Covebo collega’s nog gebruiksvriendelijker met Navision / MSF kunnen werken, dat jij hun tijd bespaard, maar ook zorgt dat de juiste aanpassingen worden gedaan die door wetswijzigingen nodig zijn. Om dit voor elkaar te krijgen sta jij in contact met de gebruikers van Covebo. Door de vragen die je krijgt, de sparring sessies die je zowel op de vestigingen hebt, als met je team, kom je tot nieuwe ideeën en overleg je met Ania hoe zij dit procesmatig kan configureren. Deze veranderingen leg jij uiteindelijk ook weer uit aan de eindgebruikers.  

Wie ben je?
- Je bent een afgestudeerde HBO’er in de richting van Bedrijfskunde of vergelijkbaar
- Je hebt ervaring met Microsoft Navision of Mysolution het liefst in de uitzendbranche
- Configureren en nieuwe updates realiseren, zijn voor jouw gesneden koek
- Je denkt procesmatig
- Je hebt een grote interesse in change management en kan dit geduldig overbrengen

Wat bieden we jou?
Werken bij Covebo betekent veel verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Verder biedt Covebo jou:
- Een prima salaris met eindejaar bonus
- Een tijdelijk contract met uitzicht op vast
- Een laptop, telefoon en auto van de zaak
- De mogelijkheid om bezig te zijn met de nieuwste technologieën jezelf en ons bedrijf hier continu in te verbeteren
- Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
- Iedere dag een heerlijke gezamenlijke lunch
- Zeer gezellige bedrijfsfeestjes en VRIJMIBO’s

En nu?
De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Valeria Gagliano, op 06 15 67 04 69of mail naar valeria.gagliano@fygi.nl. Nadat wij je cv hebben bekeken laten we binnen 2 werkdagen weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.

-