Vacature Digital Application Manager

Over Covebo
Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: Samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen?
Covebo is een jonge, sterk groeiende organisatie die zich klaar aan het stomen is voor de toekomst. Om deze reden is onze afdeling Digital Operations sterk groeiend en continu bezig met verander management en de nieuwe manier van werken. Samen met jouw zes toekomstige collega’s van deze afdeling, zorg jij ervoor dat de rest van de organisatie mee gaat in de nieuwe manier van werken. 

Jij en jouw collega Ania zijn onze Microsoft Navision experts. Jullie weten alles van dit systeem en wat jullie nog niet weten vinden jullie uit. Jullie zorgen ervoor dat de Covebo collega’s nog gebruiksvriendelijker met Mysolution (Microsoft Navision) kunnen werken, dat zij tijd besparen en dat de juiste aanpassingen worden gedaan die door wetswijzigingen nodig zijn.

Wie ben je?
- Je bent een afgestudeerde HBO’er in de richting van Bedrijfskunde of vergelijkbaar
- Je hebt ervaring met Microsoft Navision of Mysolution het liefst in de uitzendbranche
- Configureren en nieuwe updates realiseren, zijn voor jouw gesneden koek
- Je bent analytisch en denkt procesmatig
- Je bent gedreven om verbeteringen door te voeren en deze uit te dragen

Wat bieden we jou?
Werken bij Covebo betekent veel verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Verder biedt Covebo jou:
- Een prima salaris afhankelijk van ervaring tussen de €2500 en €3500 met eindejaar bonus
- De mogelijkheid om bezig te zijn met de nieuwste technologieën
- Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen
- Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
- Oprechte aandacht voor elkaar
- Zeer gezellige bedrijfsfeestjes en VRIJMIBO’s

En nu?
De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Valeria Gagliano, op 06 15 67 04 69of mail naar valeria.gagliano@fygi.nl. Nadat wij je cv hebben bekeken laten we binnen 2 werkdagen weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.