Vacature Junior Business Application Controller

Over het Support Center van Accent Covebo

Accent Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan o.a. denken aan marketing, compliance, HRM, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Als je samenwerkt, binnen je eigen kracht, dan komen de successen vanzelf en het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen

Als Junior Business Application Controller pak je ICT-gerelateerde projecten op. Met jouw technisch inzicht en innovatieve ideeën breng jij Accent Covebo naar een hoger niveau! Samen met je collega Janic, de Business Process Controller, ben je continu op zoek naar optimalisaties van de werkprocessen, met behulp van I(C)T tools. Zodra je ‘up to speed’ bent, breng je het proces in kaart, zoek je naar een passende oplossing en blijf je betrokken bij de uitrol op de vestigingen. Je blijft als Junior Business Application Controller verantwoordelijk voor het beheer van de applicatie. Een mooi voorbeeld van een project is bijvoorbeeld de implementatie van Sharepoint of het automatiseren van het wagenparkbeheer. Dit alles in een jong, hecht team met volop ruimte voor ontwikkeling!

Wie ben je

  • Je bent een afgestudeerde MBO’er/HBO’er, in de richting van Informatica, of I(C)T gerelateerd
  • Je hebt interesse in procesoptimalisatie met behulp van I(C)T (tools)
  • Je hebt een passie voor innovatie
  • Je bent proactief
  • Beschikt over een technische achtergrond (pré)
  • Kennis van de werkprocessen binnen de uitzendbranche is een pré.

Wat bieden wij jou

Bij Accent Covebo bieden wij jou allereerst een leuke werkplek binnen een informeel en snelgroeiend bedrijf! Ook krijg jij een laptop van de zaak én hebben wij een opleidingsportaal waarin genoeg interessante cursussen en opleidingen staan die jij met jouw functie kan gaan volgen. Verder heb je 26 vakantiedagen (en kun je dagen bijkopen!) en 8% vakantiegeld, doen wij regelmatig aan teambuilding!

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Jennifer Lubbersen, op 06-11212089 of mail naar jennifer.lubbersen@fygi.nl.

Nadat wij je cv hebben bekeken laten we je zo snel mogelijk weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.