Vacature Junior Business Application Controller

Over het Support Center van Accent Covebo

Accent Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen in Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen

Als Junior Business Application Controller pak je ICT-gerelateerde projecten op. Samen met Janic, de Business Process Controller, ben je continu op zoek naar optimalisaties van de werkprocessen, met behulp van I(C)T tools. Je drinkt graag een kop koffie met je collega, bespreekt het proces en ziet de verbetermogelijkheden. Zodra je ‘up to speed’ bent, breng je het proces in kaart, zoek je naar een passende oplossing en blijf je betrokken bij de uitrol op de vestigingen. Je blijft verantwoordelijk voor het beheer van de applicatie. Een mooi voorbeeld van een project is bijvoorbeeld de implementatie van Sharepoint of het automatiseren van het wagenparkbeheer. Dit alles in een jong, hecht team met volop ruimte voor ontwikkeling!

Wie ben je

  • Je bent een afgestudeerde MBO’er/HBO’er, in de richting van Informatica, of I(C)T gerelateerd
  • Je hebt interesse in procesoptimalisatie met behulp van I(C)T (tools)
  • Kennis van de werkprocessen binnen de uitzendbranche is een pré
  • Je woont in de omgeving van Amersfoort
  • Je bent proactief, leergierig en je steekt graag de handen uit de mouwen.

Wat bieden wij jou

Werken bij Covebo betekent veel verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Je kunt daarnaast een goed salaris verwachten en andere extra's zoals een laptop. Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden, met uitzicht op een vast dienstverband.

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Lianne Zijlstra, op 0623800671 of mail naar lianne.zijlstra@fygi.nl.

Nadat wij je cv hebben bekeken laten we je zo snel mogelijk weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.