Vacature Medewerker Debiteurenbewaking

Over het support center van Covebo
Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan o.a. denken aan marketing, compliance, HRM, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Als je samenwerkt, binnen je eigen kracht, dan komen de successen vanzelf en het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen?
Omdat wij ontzettend hard groeien en we kwaliteit willen waarborgen, zoeken wij versterking op onze financiële afdeling bij de debiteurenbewaking voor 20-32 uur in de week.

Onze vestigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de debiteurenbewaking. Jij gaat de teams van de vestigingen helpen bij de debiteurenbewaking. We hebben nu een 30-tal vestigingen, de teams blijven verantwoordelijk voor de incasso van het geld en het klantcontact.

Jij bent er om de creditaanvragen te doen, deze controleert of limieten dekkend zijn en vervolgens bewaakt. Je adviseert de vestigingen en zorgt dat afspraken met klanten vast worden gelegd en worden bewaakt. Daarnaast signaleer je ontwikkelingen en informeer je pro-actief vestigingsmanagers en directie.  

Wie ben je?
Bij Covebo werken wij hard en hebben het leuk op momenten dat het kan. Successen worden goed gevierd en het feit dat onze werknemers zich prettig en gelukkig voelen binnen het bedrijf, vinden wij héél belangrijk.

Past dit ook bij jou en ben/heb je daarnaast:

  • Een loyale teamgenoot en een echte aanpakker;
  • Mbo werk en denkniveau;
  • Financieel goed onderlegd en werk je nauwkeurig;
  • Graag in contact met mensen;
  • Goede kennis van Excel;
  • Woonachtig in de omgeving van Nijkerk.

Wat bieden we jou?
Covebo Uitzendgroep. Onze naam zegt het al: wij zenden mensen uit, werven én selecteren. We zijn een ambitieus en snelgroeiend bedrijf, maar hoe groot we ook worden, Covebo verliest nooit zijn persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die er werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Covebo staat voor gewoon goed geregeld, daarom krijg jij:

-       In eerste instantie een half jaar contract

-       Je kunt zelf je werktijden indelen

-       Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je weten hoe het er aan toe gaat bij Covebo? Onze collega's zijn in de pen geklommen om jou meer te vertellen over hun werkzaamheden, kijk op onze werken bij pagina bij, collega’s aan het woord.