Vacature Procesmanager Digital

Over Covebo

Covebo Group is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Voor ons Support Center in Nijkerk zijn wij op zoek naar een fulltime procesmanager digital!

Wat ga je doen?

Jij wordt onderdeel van het MT Digital en je rapporteert direct aan de directeur Digitale Strategie & Business Development. Jouw kennis van processen en je digitale, innovatieve ideeën gebruik je om te sparren over verbeteringen in werkprocessen. Jij snapt dat het implementeren van een nieuw werkproces niet alleen een kwestie van doen is. Je weet dat je de gebruikers moet helpen om het goed te gebruiken. Daarom ben jij communicatief heel vaardig en kun je goed luisteren naar wensen en behoeften. Dit ga je onder andere doen:
- Je spreekt met collega’s en opdrachtgevers van Covebo om business behoeften in kaart te brengen.
- Je optimaliseert huidige werkprocessen aan de hand van moderne toepassingen.
- Je ontwerpt en implementeert nieuwe processen en tooling op kantoor én bij klanten.
- Je trackt de implementaties die jij hebt gedaan en optimaliseert waar nodig.
- Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de nieuwe werkprocessen.

Voorbeelden van projecten zijn bijvoorbeeld de implementatie van SharePoint als communicatie- en kennisplatform, de implementatie van alles dat Office 365 aanbiedt of het verder digitaliseren van het Wagenparkbeheer van Covebo.

Wie ben je?

Als Procesmanager Digital ben je innovatief en altijd op de hoogte van nieuwe technologieën en materie. Jij noemt jezelf een digital native. Daarnaast heb jij:
- HBO werk- en denkniveau
- Een analytische en pragmatische manier van denken
- Kennis van werkprocessen binnen de uitzendbranche (pre)
- Een rijbewijs (B)
- Een fijne persoonlijkheid: je bent proactief en collegiaal

Wat bieden wij jou

Covebo zorgt goed voor zijn personeel. En daarom krijg jij:
- Een bruto maandsalaris vanaf €2.500,- tot €3.500,-
- Een goede pensioenregeling
- Auto van de zaak
- Meteen een jaarcontract, met intentie tot vast
- Een functie met veel uitdaging en mooie kansen

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Valeria Gagliano, op 06 15 67 04 69 of mail naar valeria.gagliano@fygi.nl. Nadat wij je cv hebben bekeken laten we binnen 2 werkdagen weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.