Werken in de bouw

Ben jij op zoek naar een baan in de bouw? Dan zit je bij Covebo goed! De bouw is al sinds de oprichting van Covebo één van de belangrijkste specialismes. Inmiddels hebben wij een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare klanten die wij goed kennen en waar wij al jaren mee samenwerken. Wil je aan de slag als timmerman, metselaar of tegelzetter? Of zoek je een andere baan in de bouw? Bekijk hier onze actuele vacatures in de bouw. Je kunt direct en gemakkelijk online solliciteren. Wil je liever eerst even kennismaken? Dat kan! Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor.

Vacatures in de bouw

Wij bieden diverse banen aan binnen de bouw. Heb je een MBO opleiding in de richting Bouw en Interieur? Dan kun je bij ons bijvoorbeeld aan de slag als timmerman! Heb jij de opleiding afgerond als metselaar of tegelzetter? Ook dan helpen wij je graag aan een baan! Door ons grote netwerk zijn we in staat om jou snel aan het werk te krijgen. Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Daar zetten wij ons dagelijks voor in. Dat betekent dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat we altijd voor je klaar staan. Ons motto is niet voor niets: Gewoon Goed Geregeld.

Wat wij van jou verwachten

Werken in de bouw betekent dat je zelfstandig kunt werken volgens alle geldende veiligheidsregels en –eisen. Daarnaast functioneer je ook goed binnen een team, denk je mee over zaken en ben je communicatief sterk. Jij bent een echte aanpakker! Een opleiding in de bouw en rijbewijs B zijn vaak enkele basiseisen.
Wij zijn op zoek naar gemotiveerd personeel met een gerichte vakopleiding, maar ook als je starter bent in de bouw hebben wij mooie vacatures openstaan! Bovendien plaatsen wij ook BBL-studenten op werkplekken bij onze opdrachtgevers.

Bekijk onze actuele vacatures in de bouw

Bekijk hier onze actuele vacatures in de bouw. Wil je meer weten over specifieke beroepen in de bouw? Maak dan een keuze in het menu hiernaast.
Werken in een ander vakgebied? Klik dan hier!