Vacatures Support Center

Zit er op het Support Center geen vacature voor je tussen? We hebben nog een hoop leuke vacatures op onze vestigingen. Meer weten? Bekijk de interne vacatures. Ben je er van overtuigd dat je een versterking bent voor ons team, maar heb je geen passende vacature gevonden? Overtuig ons met een open sollicitatie!

Om iedere vestiging van de Accent Covebo Group optimaal te kunnen faciliteren hebben wij het Support Center; een bewust gekozen naam. Geen hoofdkantoor, maar een Support Center met 11 (specialistische) afdelingen. Van ICT, Marketing, HRM, Fygitaal, Compliance en MSF tot Financiën, Directie, Office Desk, Facilitair en Sales. Ieder met haar expertise, echter allemaal met hetzelfde doel: vestigingen adviseren en ondersteunen zodat zij optimaal kunnen functioneren. Daar hoort het onderzoeken en initiëren van nieuwe mogelijkheden en verbeteringen bij, maar ook het borgen van de wet- en regelgeving binnen de vestigingen.

Niet alleen in naam en uiting, maar ook in gedrag en beleving is het een écht Support Center. Want bijna alles wordt geregeld voor de vestigingen waarbij zij zelf de verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid hebben. Niet voor niets is onze pay-off ‘Gewoon Goed Geregeld!’

Door alle enthousiaste ideeën, projecten en het simpelweg klaar willen zijn voor de toekomst zoeken we veel nieuwe collega's! Klik hiernaast op de vacature die jou aanspreekt en lees meer. Wie weet tot snel?!