Covebo Almere

Transistorstraat 71E, 1322 CK
T: +31 36 20 52 070
E: almere@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in Almere

Welkom bij het uitzendbureau van Covebo Almere

Welkom bij Covebo Almere! Covebo Almere is gespecialiseerd in Bouw & Office. Dankzij deze specialisatie zijn we goed op de hoogte van de markt en de ontwikkelingen die er spelen bij de diverse bedrijven. Hierdoor zijn we goed in staat om een snelle en goede match te maken voor de langere termijn. Maatwerk, flexibiliteit en beheersbaarheid maakt ons niet zo maar een leverancier, maar een bevlogen partner.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze kandidaten zijn we een enthousiaste supporter! Dit houdt in dat we je echt van A tot Z ontzorgen en je echt willen leren kennen. Alleen dan kunnen we de juiste match maken waar je met plezier werkt en je kwaliteiten ontwikkelt. Bekijk onderaan de pagina de actuele vacatures!

 

Dankzij onze centrale ligging op industrieterrein De Gooise Kant, langs de Hoge Ring in Almere zijn we gemakkelijk bereikbaar voor zowel klanten als medewerkers. Ons enthousiaste team is daar dagelijks met veel plezier aan het werk om onze werkenden, werkzoekenden en klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Altijd net dat stapje extra!

Ben je werkzoekend of zoek jij naar personeel? Neem dan contact met ons op of kom een keer gezellig langs, de koffie staat altijd klaar!

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!
Daniel Racz -
Daniel Racz
Mitchel Bolck -
Mitchel Bolck
Anneloes Stek -
Anneloes Stek
Roos van Dijen -
Roos van Dijen
Lotte Keuning -
Lotte Keuning
Donny van der Wal -
Donny van der Wal
Job van de Vuurst -
Job van de Vuurst

Nieuwste vacatures bij deze vestiging

Iets voor jou?

Nieuwste opdrachten bij deze vestiging

Ga jij aan de slag?