Covebo Delft

Kalfjeslaan 66, 2623 AJ
T: +31 15 20 52 070
E: delft@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in Delft

Welkom bij het uitzendbureau van Covebo Delft

Covebo is in de afgelopen 18 jaar uitgegroeid tot de specialist op het gebied van flexibele personele dienstverlening in de Metaal & Techniek, Bouw, Sloop en Industrie. Met ons zeer gedreven team werken wij dagelijks zowel op kantoor als op onze projecten hard om onze (lokale) klanten te ontzorgen. Dit doen wij met medewerkers die bekend zijn in de regio, bekend zijn met de gewoontes, met de wensen en met de gebruiken van onze klanten.

Met medewerkers die zelf ruime praktijkervaring hebben opgedaan en nu met die kennis en ervaring vakmanschap binnenbrengen in uw organisatie. Met medewerkers die de vakmensen begeleiden zoals zij ook zelf graag begeleid zouden willen worden. Met medewerkers die uw taal spreken en deze ook verstaan. Daarbij is ‘Gewoon Goed Geregeld” niet voor niets het credo dat wij uitdragen. Want ‘Gewoon goed’ betekent bij ons uitzendbureau in Delft dat een relatie er blind op kan varen dat het voor elkaar komt.

Deze gedreven houding heeft ervoor gezorgd dat Covebo momenteel landelijk in de top 10 uitzendbureau van Nederland staat. Iets waar we als organisatie enorm trots op zijn.

Covebo Delft biedt vaklieden waarbij u moet denken aan een ervaren timmerman of een metselaar, maar ook de handige hand die u kan assisteren in assemblage projecten of bouw werkzaamheden. Uiteraard zijn al onze medewerkers voorzien van een VCA en de benodigde PBM’s om hun werkzaamheden op de juiste wijze uit te voeren.

Neem gerust contact op met 1 van onze teamleden om meer informatie te krijgen over de vele mogelijkheden die Covebo Delft biedt.

Covebo Delft

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!

Chris van den Boom
Chris van den Boom
Jeffrey Veldwijk
Jeffrey Veldwijk
Wilbert van de Pol
Wilbert van de Pol
Victoria Olijslagers
Victoria Olijslagers

Top vacatures bij deze vestiging

Misschien vind je deze vacatures interessant