Covebo Waalwijk

Pompweg 4, 5145 NC
T: 0416-742927
E: im@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in Waalwijk

Welkom bij het uitzendbureau van Covebo Waalwijk

Ons uitzendbureau in Waalwijk, gevestigd in de locatie van WorkInn Waalwijk op de pompweg 4, heeft specialisaties in de sectoren productie en logistiek. Dit is niet vreemd, met steden als Tilburg, Breda en Eindhoven nabij, die bekend staan als één van de grootste logistieke hotspots van Nederland.

Met onze club hardwerkende mensen, die jarenlange ervaring hebben in de eerder genoemde sectoren, streven wij iedere dag naar de optimale balans tussen werkzoekenden en bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

 Wij regelen graag alles tot in de puntjes. Niet voor niets staat Covebo voor ‘Gewoon Goed Geregeld’. We luisteren actief naar de wensen van onze klanten en besteden oprecht aandacht aan onze uitzendkrachten. Deze toegewijde inzet kenmerkt de aanpak van Covebo Waalwijk.

Onze dienstverlening richt zich met name op de provincie Brabant. Maar dankzij een goede interne samenwerking kunnen wij ook aan landelijke projecten invulling geven. Covebo bemiddelt naast internationaal personeel ook actief in Nederlandse vakkrachten.

Welkom in de dynamische wereld van ons uitzendbureau in Waalwijk, wij zijn u graag van dienst!

Covebo Waalwijk

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!
Paulina Mizera -
Paulina Mizera
Jorge González Hernández -
Jorge González Hernández
Alejandro Ale Kauffman Gomez -
Alejandro Ale Kauffman Gomez