Uitzendbureau Harderwijk

Contact

+31 (0)341 41 21 41
harderwijk@covebo.nl
Marie Curiestraat 25
3846 BW Harderwijk

Lees meer over ons uitzendbureau in Harderwijk

Waarom Covebo Harderwijk?
Wij brengen de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen. Ons uitzendbureau in Harderwijk richt zich volledig op het werven en selecteren van (food)productie, logistiek en administratief personeel. Dit wordt gedaan door een team van 10 mensen met ieder zijn eigen specialisme. Wij hebben een no-nonsense aanpak en afspraak is afspraak. Gewoon Goed Geregeld is niet zomaar onze pay-off, u ervaart het dagelijks. Zowel u als onze uitzendkrachten. Want wij geloven erin dat tevredenheid bij klanten en gemotiveerde medewerkers de sleutel is tot succes.

Omdat afspraak bij ons afspraak is
Covebo Harderwijk beschikt over door de wol geverfde teammanagers, coördinatoren en een goed geoliede backoffice die garant staan voor “Gewoon Goed Geregeld”. Wij zullen uw aanvraag samen met u doornemen en kijken wat het beste bij uw beleid en organisatie past.

Omdat u snel en goed personeel nodig heeft
Verdwijnen belangrijke zaken naar de achtergrond, omdat u druk bent met ondernemen? Wilt u groeien en heeft u hiervoor extra personeel nodig? Ons uitzendbureau in Harderwijk regelt het voor u.

Omdat we goed bereikbaar zijn
Zowel geografisch (midden van Nederland: Harderwijk), verkeerstechnisch (naast de A28) als organisatorisch. Is uw vaste contactpersoon afwezig, of mobiel even niet bereikbaar? Dan staat een collega voor u klaar!

Omdat kennismaken niets kost
Koudwatervrees om naar een ander uitzendbureau in Harderwijk te stappen? Dat is niet nodig! Kom naar onze vestiging, waar een heerlijke kop koffie op u staat te wachten. Of nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u op kantoor. Misschien kunnen we een kijkje nemen in uw bedrijf.

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Welkom in de dynamische wereld van Covebo Harderwijk!

Contact­personen

Liesbeth Redeker

Kelvin Kwant

Agnieszka Czarnecka

Sylwester Hundzyk

Tomasz Stanulewicz

Aleksandra Maessen-Jakubow

Mateusz Rybarczyk

Top­vacatures bij deze vestiging

Bekijk al onze vacatures