Covebo Zaandam

Contact

+31 (0)75 260 00 16
zaandam@covebo.nl
Penningweg 110-A
1507 DH Zaandam

Over deze vestiging

Welkom bij Covebo Zaandam. Ons kantoor is gevestigd op bedrijventerrein Westerspoor-Zuid met uitzicht op enerzijds het Noordzeekanaal en anderszijds de Zaan. Ons daadkrachtige team staat dagelijks klaar voor u als klant en uitzendkracht. Iedere dag streven wij naar de optimale balans tussen werkzoekende en bedrijven die op zoek zijn naar personeel. Sectoren waar wij ons in gespecialiseerd hebben zijn productie, logistiek, office, bouw en techniek.

Covebo regelt alles graag tot in de puntjes. Niet voor niets staan wij voor 'Gewoon Goed Geregeld'. We luisteren actief naar de wensen van onze klanten en besteden oprecht aandacht aan onze uitzendkrachten. Persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en voldoen aan de wettelijk gestelde eisen zijn voor ons meer dan normaal. Door onze lokale aanwezigheid hebben we kennis van de markt, weten we wat er speelt en spreken we de taal van onze opdrachtgevers. Dit geeft ons een dynamisch aanpassingsvermogen om snel op wisselende marktomstandigheden in te spelen. Iets wat hoort bij deze tijd. En waarvan u het verschil merkt!

Onze dienstverlening richt zich met name op de regio Noord-Holland. Maar dankzij een goede interne samenwerking kunnen wij ook aan landelijke projecten invulling geven. Naast internationaal personeel bemiddelen wij ook actief in Nederlandse vakkrachten.

Is de personele bezetting voor u een probleem? Wij zien het als een uitdaging u zo goed mogelijk van dienst te zijn! 'Gewoon Goed Geregeld': het is ons DNA. Welkom in de dynamische wereld van Covebo Zaandam.

Team Zaandam

Contact­personen

Debby van Haastrecht

Katarzyna Saternus

Annie van den Akker

Metali van Beek

Metrill Bando

Lisanna de Haas

Angelika Sycz

Top­vacatures bij deze vestiging

Bekijk al onze vacatures