FAQ voor werknemers

Waar ligt het dichtstbijzijnde kantoor?

Bekijk op de kaart welke kantoren het dichtst bij jou in de buurt zijn gevestigd. Door op de locatie te klikken vind je de contactgegevens van het betreffende Covebo kantoor.

Wat kost een inschrijving bij Covebo?

Een inschrijving via één van onze kantoren of online is helemaal gratis! Wij gaan graag samen met jou op zoek naar een passende job bij één van onze opdrachtgevers. Hiervoor hoef jij ons niets te betalen!

Wil je je inschrijven? Neem contact op met een Covebo vestiging, maak een account aan of doe een open sollicitatie.

Waarom een intake op kantoor?

De intake-procedure heeft één hoofddoel. Jou zo goed mogelijk leren kennen. Met de gegevens die je ons geeft, gaan wij op zoek naar een baan die perfect past met wat jij wilt doen! Hoe vollediger de informatie, hoe beter de baan bij je zal passen.

Online inschrijven
Nadat je de inschrijving voltooid hebt, zullen wij contact met jou opnemen voor een gesprek op één van onze kantoren. Via deze gegevens kunnen wij direct op zoek gaan naar een gepaste vacature.

Solliciteren online

Je kunt op de website naar vacatures zoeken. Zie je een leuke vacature, dan kun je direct solliciteren.

Hoe kan ik me online inschrijven?

Je kunt je online inschrijven door een Mijn Covebo profiel aan te maken. Hierin kun je jouw voorkeuren en ervaringen vastleggen. Naar aanleiding van jouw inschrijving nemen wij contact met jou op en volgt er een persoonlijke intake op een Covebo kantoor.
Ben je geïnteresseerd in een vacature? Top! Je kunt dan het beste solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature.
Veel succes!