Werken bij Covebo

Dit zijn wij

Covebo Uitzendgroep. Onze naam zegt het al: wij zenden mensen uit, werven én selecteren. We zijn een ambitieus en snelgroeiend bedrijf, maar hoe groot we ook worden, Covebo verliest nooit zijn persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die er werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar!

Dit doen wij

Elke dag werken we met zijn allen hard om onze uitzendkrachten en onze klanten de beste service te leveren die we te bieden hebben. Iedereen is gedreven om alles tot in de puntjes te regelen, denk bijvoorbeeld aan vervoer, zorgverzekeringen, huisvesting en taalles voor onze (internationale) uitzendkrachten. Onze slogan is dan ook niet voor niets 'Gewoon Goed Geregeld'. Door ondernemerschap, lokale marktkennis, enthousiasme en gedrevenheid willen wij onze ambitie verwezenlijken: een top 10 positie op de Nederlandse uitzendmarkt!

Goed geregeld!

'Gewoon Goed Geregeld' geldt niet alleen voor de klanten en uitzendkrachten, ook voor de interne medewerkers is alles dik voor elkaar! Wat dacht je van een bar op kantoor, elk jaar een spetterend personeelsfeest, een heuse familiedag, waarbij jouw familie ook kennis kan maken met Covebo, het samen vieren van onze successen, een portal met opleidingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen, en vergeet niet de heerlijke lunches (vooral op vrijdagmiddag!). Uiteraard zijn ook je salaris en overige arbeidsvoorwaarden netjes geregeld.

Werken bij Covebo?

Lijkt het je wat? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures!
Zit jouw droombaan hier niet bij, maar ben je er absoluut van overtuigd dat je Covebo kunt versterken? Overtuig ons dan ook en kijk bij open sollicitatie.