Werken zonder diploma? Vind bij ons jouw baan!

Je hebt je school niet afgemaakt om wat voor reden dan ook, maar wilt graag werken. Je hebt genoeg motivatie om gewoon lekker aan de slag te gaan. In de praktijk blijkt het toch best lastig als je geen diploma hebt.

Bij elke vacature staat de eis omschreven dat je opleiding x, y of z moet hebben afgerond. Je waagt de stap en solliciteert, je hebt immers geen 9-5 mentaliteit, weet van aanpakken, kunt samenwerken et cetera et cetera. Helaas, een afwijzing. Dat probeer je een paar keer, maar dan zakt de moed je in de schoenen. Hoe nu verder? Je bent dicht bij de oplossing, want werken zonder diploma kan!

De mogelijkheden voor het werken zonder diploma bij Covebo

Bij Covebo hebben we een groot aanbod vacatures waar geen specifieke opleiding benodigd is. Denk bijvoorbeeld aan: zonnepanelen monteursloper, grondwerker, schoonmaker, leerling stucadoor/asbestsaneerder/monteur et cetera.

Nieuwste vacatures:
1. Zonnepanelen monteur (diverse plaatsen)
2. Productiemedewerker Reuver
3. Producitiemedewerker Meerkerk

Werken zonder diploma kan écht, ookal staat er bij beschreven dat een VCA certificaat vereist is. Dat is natuurlijk het mooiste, omdat je dan snel inzetbaar bent, maar… We helpen je graag en kijken naar welke kwaliteiten je wel hebt! En bovendien kan een VCA certificaat in overleg met ons, jouzelf en de opdrachtgever prima geregeld worden. Wat een VCA certificaat is kan je hier lezen.

Dat je een certificaat kunt behalen is al een voordeel, maar een groter voordeel is onze grote klantenkring. Covebo is al sinds 2001 actief in Midden-Nederland en heeft inmiddels een enorme klantenkring in bijna heel Nederland. Dit betekent standaard veel projecten. Zit je op je plek bij een bepaalde opdrachtgever? Dan is de kans aanwezig dat je hier meerdere projecten kunt doen. Je bent zelf het visitekaartje!

Korte lijnen, snel werk

Daarnaast zijn wij niet zo’n chique kantoor waar mensen in pak lopen of dure woorden gebruiken. Op je werkschoenen binnen komen lopen en een beetje dialect vinden wij prima! We houden van no-nonsense, afspraak is afspraak en op vrijdag doen we graag een borrel aan de bar met je op ons kantoor. En ohja! We zijn ook altijd bereikbaar voor jou. Echt nood aan de man? Dan stappen we in de auto en komen we naar je toe.

Een ander voordeel dat we nog niet benoemd hebben – onze laatste troef om je tot solliciteren te verleiden…. Je wordt wekelijks uitbetaald en we hebben echt oog voor jou als persoon. Nog niet overtuigd? Dan moet je gewoon even bellen met de mannen van onze bouwafdeling: 033-2464298. Zij spreken jouw taal en kunnen je snel helpen. Werken zonder diploma is bij ons écht mogelijk!

Hebben we je wel kunnen overtuigen en kijk je liever even online naar het aanbod: klik dan hier voor onze vacatures en solliciteer binnen 2 minuten! Wil je niet gelijk solliciteren, maar wel meer informatie? Neem contact op via het contactformulier onderaan deze pagina en dan bellen we je zo snel mogelijk terug!

Tot snel!