Op zoek naar vakpersoneel?

Bouw, techniek, productie, logistiek of office... Covebo regelt het!

Meer informatie of persoonlijk advies? Wij helpen graag!

Gewoon Goed Geregeld!

Covebo is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Het welzijn en geluk van mensen staat binnen Covebo centraal. Wij zorgen dat zaken gewoon goed geregeld zijn voor onze klanten, uitzendkrachten én intern personeel. Tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot succes!

Lees meer

Video: uitleg Wet DBA voor werkgevers

Werken met zzp'ers volgens de Wet DBA. Hoe zit het precies, waar moet u zich aan houden en welke oplossingen biedt Covebo? 

Bekijk de video

Onze diensten

Uitzenden

Heeft u behoefte aan extra personeel voor een bepaalde tijd? Bijvoorbeeld in verband met extra drukte, ziekte of vakantie? Dan is uitzenden wellicht de oplossing voor u! Uitzenden houdt in dat Covebo personeel ter beschikking stelt  U bent hierbij volledig flexibel en betaalt een afgesproken tarief, alléén voor de daadwerkelijk door de uitzendkracht gewerkte uren.

Werving & Selectie

Goede vakmensen zijn lastig te vinden. Bij Covebo zoeken én vinden wij dagelijks geschikte kandidaten. Werving & Selectie houdt in dat de werving en selectie en alles wat daarbij komt kijken wordt uitgevoerd door Covebo. Zo bespaart u tijd en kunt u zich bezighouden met uw bedrijfsvoering! Hebben wij een kandidaat gevonden naar uw zin? Dan komt deze bij u in loondienst.

Payroll & HR

Heeft u zelf een geschikte medewerker gevonden, maar wilt u deze liever zelf niet op contract nemen? Dan biedt Covebo Payroll & HR de oplossing! De medewerker komt op de loonlijst van payroll te staan en bovendien kan Covebo Payroll & HR een groot aantal HR-taken van u overnemen. Zo heeft u de beschikking over een gespecialiseerde HR-afdeling op afstand!

Onze vakgebieden

Om dicht bij onze klanten en uitzendkrachten te blijven staan heeft Covebo gekozen voor een aantal specialismen. Op die manier hebben we kennis van de markt, weten we precies wat er speelt en spreken wij de taal van onze uitzendkrachten én opdrachtgevers. Dit maakt ons snel en flexibel!

Lees meer

Vakmannen in de bouw gezocht?

Een grote opdracht binnengehaald of een deadline die nadert? Bij Covebo bent u aan het juiste adres voor (tijdelijk) personeel in de bouw. Of het nu gaat om een timmerman, metselaar of tegelzetter: Covebo is het antwoord! De bouw is al sinds de oprichting van Covebo één van haar belangrijkste specialismes, ontstaan vanuit een groeiende vraag naar ervaring en vakmanschap. Lees snel verder en neem contact met ons op!

Meer informatie

Facilitair personeel gezocht?

Naast de vakmannen met een vakopleiding in de bouw, kan Covebo u ook voorzien van slopers, bouwopruimers, asbestsaneerders of hoveniers. Gemotiveerde aanpakkers met twee rechterhanden! Wij hebben een grote database van betrouwbare en beschikbare kandidaten opgebouwd, waardoor u snel op en af kunt schalen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees meer en neem contact op!

Meer informatie

Op zoek naar logistiek personeel?

U zoekt personeel in de logistiek, maar uw behoefte aan medewerkers wisselt sterk? Heeft u een flexibele partner nodig? Covebo is het antwoord! Covebo is in staat om voor u een optimaal planningsproces te verzorgen. Vanwege het 24-uurs karakter van de logistieke wereld, zijn onze medewerkers op ieder moment van de dag beschikbaar. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees verder en neem contact met ons op.

Meer informatie

Office personeel gezocht?

U bent op zoek naar kantoormedewerkers? Covebo helpt u graag verder. Van een administratief medewerker tot een transportplanner of commercieel medewerker, als tijdelijke oplossing of voor langere tijd, Covebo vindt de medewerker die perfect binnen uw team past!Klantgerichte, betrouwbare en deskundige medewerkers zijn cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Covebo begrijpt dit als geen ander. Lees verder en neem contact op!

Productie personeel gezocht?

U heeft behoefte aan de inzet van flexibele productiekrachten binnen uw bedrijf? Covebo helpt u graag verder! Door onze jarenlange ervaring en grote netwerk kunt u met Covebo gemakkelijk en snel op- en afschalen. Wij voorzien u van gedegen, vakbekwame productiemedewerkers en assemblagemedewerkers. Lees verder en neem contact met ons op.

Meer informatie

Technisch personeel gezocht?

Goede vakmensen zijn steeds moeilijker te vinden. Tegelijkertijd neemt de behoefte aan (projectmatige) inzet van technische specialisten toe en is bovendien de kwaliteit van technici doorslaggevend voor de totale kosten van een opdracht. Te midden van deze dynamische arbeidsmarkt is Covebo u graag van dienst! Covebo verzorgt voor u de werving en selectie van zowel Nederlands als internationaal technisch en industrieel personeel. Neem snel contact met ons op!

Meer informatie

Wat anderen zeggen

Annet Landkroon

Hoofd P&O, NE Distriservice

“De samenwerking met Covebo past prima bij onze bedrijfscultuur: duidelijke afspraken, persoonlijk contact, een vast contactpersoon en snelle levering van personeel. Dit alles maakt dat wij de samenwerking met Covebo als erg prettig ervaren!”

Laatste nieuws

Voortreffelijke samenwerking tussen Covebo en Bunschoten-Spakenburg met betrekking tot huisvesting

In korte tijd is een leegstaand kantoorpand aan de rand van Bunschoten-Spakenburg omgetoverd tot huisvestingslocatie voor 68 voornamelijk Poolse arbeidsmigranten.

2000e uitzendkracht Covebo Bouw & Techniek

Covebo Uitzendgroep heeft de 2000e medewerker in de branches bouw en techniek bemiddeld. Deze 2000e medewerker is metselaar Adrian uit Spanje. Adrian is vandaag in het zonnetje gezet door Covebo: hij ontving een reischeque.

Zomer BBQ Covebo Nijkerk

Vrijdagmiddag was het stil op de vestiging van Covebo Nijkerk. Je zag er (bijna) niemand, maar zette je een raam open dan kwam je een heerlijke geur tegemoet...

Covebo kinderen naar voetbal clinic in Utrecht

Een trainingsmiddag van één van de bekendste voetbalclubs ter wereld, die ook nog eens bekend staat om haar uitmuntende jeugdopleiding. Daar gaat je hart als jonge voetballer natuurlijk sneller van kloppen! Op woensdagmiddag 27 juni mochten via Covebo 30 kinderen meedoen aan de Lebara Valencia Football Clinic bij voetbalvereniging Elinkwijk in Utrecht...

The Making Of...

Het is vrijdag 2 februari, de draaidag is aangebroken! Even snel de mailbox bijwerken, wat laatste telefoontjes plegen en rond het middaguur vertrokken we naar de filmlocatie in Harderwijk. De collega’s druppelden één voor één binnen...