Op zoek naar vakpersoneel?

Bouw, techniek, productie, logistiek of office... Covebo regelt het!

Direct persoonlijk contact? Wij helpen u graag verder.

+31 (0)33 246 42 98

info@covebo.nl

Gewoon Goed Geregeld!

Covebo is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Het is onze taak om de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen te brengen. Het welzijn en geluk van mensen staat binnen Covebo centraal. Wij zorgen zodoende dat zaken gewoon goed geregeld zijn voor onze klanten, onze uitzendkrachten én voor onze eigen…

Lees meer

Video: uitleg Wet DBA voor werkgevers

Werken met zzp'ers volgens de Wet DBA. Hoe zit het precies, waar moet u zich aan houden en welke oplossingen biedt Covebo? 

Bekijk de video

Onze diensten

Uitzenden

Heeft u behoefte aan extra personeel voor een bepaalde tijd? Bijvoorbeeld in verband met extra drukte, ziekte of vakantie? Dan is uitzenden wellicht de oplossing voor u! Uitzenden houdt in dat Covebo personeel ter beschikking stelt  U bent hierbij volledig flexibel en betaalt een afgesproken tarief, alléén voor de daadwerkelijk door de uitzendkracht gewerkte uren.

Werving & Selectie

Goede vakmensen zijn lastig te vinden. Bij Covebo zoeken én vinden wij dagelijks geschikte kandidaten. Werving & Selectie houdt in dat de werving en selectie en alles wat daarbij komt kijken wordt uitgevoerd door Covebo. Zo bespaart u tijd en kunt u zich bezighouden met uw bedrijfsvoering! Hebben wij een kandidaat gevonden naar uw zin? Dan komt deze bij u in loondienst.

3G Payroll

Heeft u zelf een geschikte medewerker gevonden, maar wilt u deze liever zelf niet op contract nemen? Dan biedt 3G Payroll de oplossing! De medewerker komt op de loonlijst van 3G Payroll te staan en bovendien kan 3G Payroll een groot aantal HR-taken van u overnemen. Zo heeft u de beschikking over een gespecialiseerde HR-afdeling op afstand!

Onze vakgebieden

Om dicht bij onze klanten en uitzendkrachten te blijven staan heeft Covebo gekozen voor een aantal specialismen. Op die manier hebben we kennis van de markt, weten we precies wat er speelt en spreken wij de taal van onze uitzendkrachten én opdrachtgevers. Dit maakt ons snel en flexibel!

Lees meer

Vakmannen in de bouw gezocht?

Een grote opdracht binnengehaald of een deadline die nadert? Bij Covebo bent u aan het juiste adres voor (tijdelijk) personeel in de bouw. Of het nu gaat om een timmerman, metselaar of tegelzetter: Covebo is het antwoord! De bouw is al sinds de oprichting van Covebo één van haar belangrijkste specialismes, ontstaan vanuit een groeiende vraag naar ervaring en vakmanschap. Lees snel verder en neem contact met ons op!

Meer informatie

Facilitair personeel gezocht?

Naast de vakmannen met een vakopleiding in de bouw, kan Covebo u ook voorzien van slopers, bouwopruimers, asbestsaneerders of hoveniers. Gemotiveerde aanpakkers met twee rechterhanden! Wij hebben een grote database van betrouwbare en beschikbare kandidaten opgebouwd, waardoor u snel op en af kunt schalen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees meer en neem contact op!

Meer informatie

Op zoek naar logistiek personeel?

U zoekt personeel in de logistiek, maar uw behoefte aan medewerkers wisselt sterk? Heeft u een flexibele partner nodig? Covebo is het antwoord! Covebo is in staat om voor u een optimaal planningsproces te verzorgen. Vanwege het 24-uurs karakter van de logistieke wereld, zijn onze medewerkers op ieder moment van de dag beschikbaar. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees verder en neem contact met ons op.

Meer informatie

Office personeel gezocht?

U bent op zoek naar kantoormedewerkers? Covebo helpt u graag verder. Van een administratief medewerker tot een transportplanner of commercieel medewerker, als tijdelijke oplossing of voor langere tijd, Covebo vindt de medewerker die perfect binnen uw team past!Klantgerichte, betrouwbare en deskundige medewerkers zijn cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Covebo begrijpt dit als geen ander. Lees verder en neem contact op!

Productie personeel gezocht?

U heeft behoefte aan de inzet van flexibele productiekrachten binnen uw bedrijf? Covebo helpt u graag verder! Door onze jarenlange ervaring en grote netwerk kunt u met Covebo gemakkelijk en snel op- en afschalen. Wij voorzien u van gedegen, vakbekwame productiemedewerkers en assemblagemedewerkers. Lees verder en neem contact met ons op.

Meer informatie

Technisch personeel gezocht?

Goede vakmensen zijn steeds moeilijker te vinden. Tegelijkertijd neemt de behoefte aan (projectmatige) inzet van technische specialisten toe en is bovendien de kwaliteit van technici doorslaggevend voor de totale kosten van een opdracht. Te midden van deze dynamische arbeidsmarkt is Covebo u graag van dienst! Covebo verzorgt voor u de werving en selectie van zowel Nederlands als internationaal technisch en industrieel personeel. Neem snel contact met ons op!

Meer informatie

Wat anderen zeggen

Annet Landkroon

Hoofd P&O, NE Distriservice

“De samenwerking met Covebo past prima bij onze bedrijfscultuur: duidelijke afspraken, persoonlijk contact, een vast contactpersoon en snelle levering van personeel. Dit alles maakt dat wij de samenwerking met Covebo als erg prettig ervaren!”

Laatste nieuws

Wij groeien harder dan de markt!

Afgelopen week maakte de ABU de cijfers van de afgelopen periode bekend. De uitzendmarkt blijft groeien: het aantal uitzenduren ligt 8% hoger dan in dezelfde periode in 2016. Een mooie ontwikkeling, die we bij Accent en Covebo nóg sterker terug zien komen in de cijfers...

Covebo sponsort shirts Expeditie Afrika 2016/2017

In maart vertrekt een groep leerlingen van het Corlaer College in Nijkerk naar Malawi om daar ontwikkelingswerk te doen. Covebo sponsort de shirts en mocht deze ontwerpen!

Video: Uitleg Wet DBA voor werken met zzp'ers

Werken met zzp'ers volgens de Wet DBA. Hoe zit het precies, waar moet u zich aan houden en welke oplossingen biedt Covebo? Bekijk onze video!

Ronald McDonald huis ontvangt cheque van Covebo

Ter ere van het 15 jarig jubileum van Covebo en van oprichters John van de Veen en Gert Bouw, werd door de medewerkers van Covebo geld ingezameld voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

House of HR neemt TimePartner over

Brussel, 10 oktober 2016 – House of HR kondigde vandaag het definitieve akkoord aan over de overname van TimePartner, een gespecialiseerde Duits staffings- en recruitmentbedrijf. TimePartner, met het hoofdkantoor in Hamburg, beschikt in Duitsland over een uitgebreid kantorennetwerk met 120 kantoren.