Op zoek naar vakpersoneel?

Bouw, techniek, productie, logistiek of office... Covebo regelt het!

Meer informatie of persoonlijk advies? Wij helpen graag!

Gewoon Goed Geregeld!

Covebo is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Het welzijn en geluk van mensen staat binnen Covebo centraal. Wij zorgen dat zaken gewoon goed geregeld zijn voor onze klanten, uitzendkrachten én intern personeel. Tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot succes!

Lees meer

Covebo Test- & Trainingscentrum

Al onze EU – vakkrachten worden getest in ons Test- & Trainingscentrum, voor een soepele aansluiting naar de Nederlandse arbeidsmarkt.

Lees meer

Onze diensten

Uitzenden

Heeft u behoefte aan extra personeel voor een bepaalde tijd? Bijvoorbeeld in verband met extra drukte, ziekte of vakantie? Dan is uitzenden wellicht de oplossing voor u! Uitzenden houdt in dat Covebo personeel ter beschikking stelt  U bent hierbij volledig flexibel en betaalt een afgesproken tarief, alléén voor de daadwerkelijk door de uitzendkracht gewerkte uren.

Lees meer

Werving & Selectie

Goede vakmensen zijn lastig te vinden. Bij Covebo zoeken én vinden wij dagelijks geschikte kandidaten. Werving & Selectie houdt in dat de werving en selectie en alles wat daarbij komt kijken wordt uitgevoerd door Covebo. Zo bespaart u tijd en kunt u zich bezighouden met uw bedrijfsvoering! Hebben wij een kandidaat gevonden naar uw zin? Dan komt deze bij u in loondienst.

Lees meer

Payroll & HR

Heeft u zelf een geschikte medewerker gevonden, maar wilt u deze liever zelf niet op contract nemen? Dan biedt Covebo Payroll & HR de oplossing! De medewerker komt op de loonlijst van payroll te staan en bovendien kan Covebo Payroll & HR een groot aantal HR-taken van u overnemen. Zo heeft u de beschikking over een gespecialiseerde HR-afdeling op afstand!

Lees meer

Onze vakgebieden

Om dicht bij onze klanten en uitzendkrachten te blijven staan heeft Covebo gekozen voor een aantal specialismen. Op die manier hebben we kennis van de markt, weten we precies wat er speelt en spreken wij de taal van onze uitzendkrachten én opdrachtgevers. Dit maakt ons snel en flexibel!

Lees meer

Vakmannen in de bouw gezocht?

Een grote opdracht binnengehaald of een deadline die nadert? Bij Covebo bent u aan het juiste adres voor (tijdelijk) personeel in de bouw. Of het nu gaat om een timmerman, metselaar of tegelzetter: Covebo is het antwoord! De bouw is al sinds de oprichting van Covebo één van haar belangrijkste specialismes, ontstaan vanuit een groeiende vraag naar ervaring en vakmanschap. Lees snel verder en neem contact met ons op!

Meer informatie

Facilitair personeel gezocht?

Naast de vakmannen met een vakopleiding in de bouw, kan Covebo u ook voorzien van slopers, bouwopruimers, asbestsaneerders of hoveniers. Gemotiveerde aanpakkers met twee rechterhanden! Wij hebben een grote database van betrouwbare en beschikbare kandidaten opgebouwd, waardoor u snel op en af kunt schalen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees meer en neem contact op!

Meer informatie

Op zoek naar logistiek personeel?

U zoekt personeel in de logistiek, maar uw behoefte aan medewerkers wisselt sterk? Heeft u een flexibele partner nodig? Covebo is het antwoord! Covebo is in staat om voor u een optimaal planningsproces te verzorgen. Vanwege het 24-uurs karakter van de logistieke wereld, zijn onze medewerkers op ieder moment van de dag beschikbaar. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees verder en neem contact met ons op.

Meer informatie

Office personeel gezocht?

U bent op zoek naar kantoormedewerkers? Covebo helpt u graag verder. Van een administratief medewerker tot een transportplanner of commercieel medewerker, als tijdelijke oplossing of voor langere tijd, Covebo vindt de medewerker die perfect binnen uw team past!Klantgerichte, betrouwbare en deskundige medewerkers zijn cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Covebo begrijpt dit als geen ander. Lees verder en neem contact op!

Productie personeel gezocht?

U heeft behoefte aan de inzet van flexibele productiekrachten binnen uw bedrijf? Covebo helpt u graag verder! Door onze jarenlange ervaring en grote netwerk kunt u met Covebo gemakkelijk en snel op- en afschalen. Wij voorzien u van gedegen, vakbekwame productiemedewerkers en assemblagemedewerkers. Lees verder en neem contact met ons op.

Meer informatie

Technisch personeel gezocht?

Goede vakmensen zijn steeds moeilijker te vinden. Tegelijkertijd neemt de behoefte aan (projectmatige) inzet van technische specialisten toe en is bovendien de kwaliteit van technici doorslaggevend voor de totale kosten van een opdracht. Te midden van deze dynamische arbeidsmarkt is Covebo u graag van dienst! Covebo verzorgt voor u de werving en selectie van zowel Nederlands als internationaal technisch en industrieel personeel. Neem snel contact met ons op!

Meer informatie

Wat anderen zeggen

Annet Landkroon

Hoofd P&O, NE Distriservice

“De samenwerking met Covebo past prima bij onze bedrijfscultuur: duidelijke afspraken, persoonlijk contact, een vast contactpersoon en snelle levering van personeel. Dit alles maakt dat wij de samenwerking met Covebo als erg prettig ervaren!”

Laatste nieuws

Eerste Covebo steen strip monteurs gecertificeerd!

Het goed isoleren van woningen is de komende jaren van essentieel belang. Eén van de manieren is het isoleren van de gevel aan de buitenkant. Daarom heeft Covebo besloten dit profiel op te nemen in haar Test -en Trainingscentrum voor de bouw.

Covebo nieuwe stadionnaamgever VVV-Venlo

Met ingang van vandaag gaat het stadion van VVV-Venlo verder als ‘Covebo Stadion - De Koel’.

Covebo: meer dan alleen uitzenden!

"Niet alleen het werk zelf, maar ook het contact met Lynn heeft ervoor gezorgd dat ik voor deze baan als operator heb gekozen. Leuk, open, duidelijk en vooral heel enthousiast. En daar word je zelf ook enthousiast van", vertelt operator Lucas.

Covebo bij RTL 4: Van Passie Naar Droombaan!

Ben jij benieuwd wat wij, als Covebo uitzendgroep, nou precies doen? Bekijk dan onderstaande fragment uit het RTL 4-programma ‘Van Passie naar Droombaan’.

Overname VNOM versterkt de positie van Covebo in de bouw en techniek

Fors uitbreiden in de techniek en bouw - dat is de koers die Covebo Group heeft ingezet. Dit is gelukt door de overname van technisch bemiddelingsbureau VNOM. Door de overname van VNOM heeft Covebo Group momenteel ruim 2.500 vaklieden aan het werk in de bouw en techniek.