Zoek & filter
Leeg filters
25 km
Vakgebied
Werken als...
Opleiding
Uren per week
Leeg filters
Toon 61 resultaten
Toon 61 resultaten

Vacatures Timmerman

Ben jij die vakman die elke dag fluitend z’n gereedschap pakt en aan de slag gaat? Nou bijna elke dag… Want als je op deze pagina komt ben je waarschijnlijk als timmerman op zoek naar meer zzp opdrachten. Top! Sinds 2001 zijn wij actief in de bouw. Daardoor hebben we een stabiel netwerk opgebouwd en groeien we nog steeds. Resultaat? Een uitgebreid aanbod met doorlopend opdrachten voor jou als zzp timmerman door heel Nederland. Kies zelf je tarief en of je een opdracht voor de lange of korte termijn wilt. Bovendien garanderen wij je dat er altijd wel een opdracht te vinden is binnen 30 km van je woonplaats. ’s Avonds kan je dus op tijd aanschuiven bij jouw gezin.

Elke maandag nieuwe opdrachten in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe opdrachten;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe opdrachten.

Elke week betaald en meer vrije tijd

Of je nou fysieke klachten hebt, onzeker bent over de toekomst of erachter bent gekomen dat je geen administratief wonder bent: kies voor jezelf. Bij Covebo vinden we dat erg belangrijk. Juist daarom zijn er speciaal voor zzp’ers een aantal voordelen waar jij op kunt meeliften.

  • Snelle betaling van je facturen: altijd binnen zeven dagen jouw volledige factuur betaald!
  • Geen administratieve rompslomp: jij geeft de uren door, wij maken voor jou de factuur op.
  • Werken volgens het boekje: werk bij ons altijd met modelovereenkomsten voor de Wet DBA, die goedgekeurd zijn door de belastingdienst.
  • Blijf je ontwikkelen: maak gebruik van de partners van Covebo voor opleidingen en bijscholingen.
  • Eurootje minder: Covebo heeft met diverse bedrijven overeenkomsten waar jij als zzp’er van kunt profiteren. Denk aan kortingen op je tankpas, scherpe leasetarieven, 12 maanden gratis E-boekhouden en meer!

Vind dé opdracht voor jou als zzp timmerman en meld je aan. Nu geen passende opdracht gevonden? Meld je aan voor een Job Alert. Je ontvangt de nieuwste opdrachten die voldoen aan jouw selectiecriteria als eerste in je mailbox. Wanneer ga jij dagelijks weer fluitend naar je werk?

Zzp opdrachten timmerman bij jou in de buurt