Profiteer van mooie kortingen als zzp’er via Covebo!

Wij zetten graag voor onze zzp-ers net dat ene stapje meer. Zo zijn er een aantal mooie kortingen op diverse producten én diensten voor jou als werkende zzp-er via Covebo  beschikbaar. We zijn continu op zoek naar nieuwe partners, zodat we ons aanbod met kortingen kunnen uitbreiden. Hieronder vind je een overzicht van de kortingen, waar je op dit moment gebruik van kunt maken.

 

Vervoer


Pon Dealer Lease
Profiteer van extra scherpe aanschafprijzen én zeer scherpe leasetarieven op Volkswagen Bedrijfswagens. Zo rij jij bijvoorbeeld de allernieuwste Volkswagen Caddy Cargo extra voordelig!

Pon Dealer Occasions
Als ZZP’er van Covebo profiteer jij ook van scherpe prijzen op een jong gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen. Of je nu kiest voor de veelzijdige Volkswagen Caddy of de ruime Volkswagen Crafter. De keuze is aan jou.

FYNCH rittenregistratie
Registreer al je ritten in de overzichtelijke app van FYNCH. Nu met €10,- korting op je jaarabonnement. Je betaalt geen €69 excl. BTW meer, maar €59 excl. BTW.

Q8 Vernieuwd!
Vraag vrijblijvend je Q8 Tango Liberty tankkaart aan en bespaar tot wel 15 euro korting per tankbeurt.

Tools & PBM’s


Sisa bedrijfskleding
Op zoek naar een ruim assortiment aan PBM’s van verschillende top merken? Dit in combinatie met scherpe prijzen en een snelle levering!

Hilti gereedschappen
Wij begrijpen maar al te goed dat werken met goed gereedschap van optimaal belang is. Stel nu jouw voordelige gereedschapspakket samen afgestemd naar jouw vakgebied. Bestel via Hilti en ontvang nu als € 125,- korting! Bij besteding van € 500,-

 

Verzekeringen


ZEKUR Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering 
Als ondernemer is het is belangrijk dat je ook je verzekeringen goed op orde hebt. Via Covebo krijg je 10 procent korting op een ZEKUR ZZP-verzekeringsbundel.

AOV sharepeople
Bij SharePeople regel je jouw risico op arbeidsongeschiktheid. Eerlijk, goedkoop en transparant. En zelfs tot aan je AOW-leeftijd, als je kiest voor SharePeople Lang. Via Covebo krijg je tijdelijk € 25 korting op de inschrijfkosten. Je betaalt € 100 i.p.v. € 125.

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid 
Profiteer ook volgend jaar van de voordelen van jouw collectieve zorgverzekering. Hoewel de collectieve korting op de basis vervalt, blijven voordelen op aanvullende verzekeringen bestaan.

Alicia verzekeringen 
Speciaal voor zzp’ers, met passende en flexibele dekking en digitaal af te sluiten. Via Covebo krijg je 5% korting op de Bedrijfsaansprakelijkheid, Beroepsaansprakelijkheid, Ongevallen, Rechtsbijstand en Workationverzekering.

Zelfstandigen bouw
Covebo en Zelfstandigen Bouw werken samen aan het zoveel mogelijk ontzorgen van jou als zzp’er. Omdat jij als zzp’er via Covebo werkt, krijg je bij Zelfstandigen Bouw mooie kortingen op diverse verzekeringen en voorzieningen.

Ontwikkeling


Lasschool.nl 
Houd je kennis op peil met de opleidingen van Lasschool.nl. Via Covebo krijg je kortingen op opleidingen, trainingen op maat en op niveaubepalingen.

Solar opleidingen
Geef jouw ontwikkeling een boost met een opleiding die Solar Opleidingen voor jou met korting aanbiedt. Denk hierbij aan cursussen/opleidingen voor loodgieters en elektromonteurs.

Visma PlusPort
Extra voordelig jouw BHV- of VCA-diploma behalen? Visma PlusPort geeft jouw als zzp’er een unieke korting tot wel 25%.

Farming and Hunting
Vanuit jouw eigen kracht en authenticiteit werken aan competentieontwikkeling? Daar helpen wij je graag bij! Wij bieden verschillende trainingen aan op gebied van sales, communicatie, management en recruitment. Voor zzp’ers binnen Covebo hebben wij een mooie korting van 15%.

 

Relatiegeschenken


Biercheque 
Zoek jij nog naar een origineel relatiegeschenk? Dan is Biercheque een echte aanrader! Met deze cadeaukaart voor de bierliefhebber laat je jouw relatie zijn eigen biertjes kiezen. Te verzilveren bij ca. 100 bierlocaties.

Benefits at Work 
Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Of ben je toe aan een dagje uit? Wij bieden namelijk veel voordeel op gerenommeerde merken.

Personeelvoordeelwinkel 
Spectaculaire kortingen op producten van bekende merken! Met ons uitgebreide assortiment (elektronica, gereedschap, fietsen, witgoed, speelgoed, uitjes en veel meer), kom je in aanmerking voor de scherpste aanbiedingen!

Administratie


e-Boekhouden.nl
e-Boekhouden.nl biedt jou als Covebo zzp’er 12 maanden gratis boekhouden, factureren & uren registeren. Alles staat overzichtelijk in één pakket en is simpel in gebruik, zodat jij elke maand tijd bespaart.

Van Liere Finance
Het uitbesteden van jouw boekhouding; nu van €85,- voor €69,- euro per maand via Van Liere Finance uit Gouda.

Finedi
Benieuwd naar de fiscale en financiële voordelen die jij als zzp’er kunt ontvangen? Het administratiekantoor in Leusden informeert je graag met speciale tarieven.

Het eerste advies
Laat je hele boekhouding en alle aangiften fixen door Het Eerste Advies voor 60,- (i.p.v. 80) euro per maand.

Kwique
Met Kwique heb je als ZZP’er altijd en overal controle over jouw administratie. Profiteer via Covebo van 50% opstartkorting op het Kwique All-in boekhoudpakket!

Abonnementen


L Mobile
Als zzp’er ben je graag mobiel bereikbaar voor je klant. Daarom biedt L Mobile nu 33% korting op jouw jaarabonnement.

Marketing


Soluti
Wil jij als zzp’er professioneel en betrouwbaar overkomen? Laat dan met 20% korting je eigen website door Soluti bouwen!

Growth Consulting company
Ben jij op zoek is naar een nieuw logo of imago? Dan is het tijd om actie te ondernemen! Jouw visuele identiteit is essentieel voor het aantrekken van nieuwe klanten en het versterken van jouw merk.

 

 

Werken als zzp’er via Covebo betekent:

  • Wekelijkse betaling van je volledige factuur.
  • Geen administratieve rompslomp, wij maken jouw factuur op.
  • Groot netwerk aan opdrachtgevers bij jou in de regio.
  • Eén aanspreekpunt, altijd persoonlijk contact.
  • Werken volgens het boekje: werk bij ons altijd met een modelovereenkomsten voor de wet DBA, die goedgekeurd zijn door de belastingdienst.


Inschrijven als zzp’er bij Covebo.

Wil jij ook profiteren van deze kortingen? Schrijf je dan vrijblijvend in als zzp’er, of bekijk de meest recente opdrachten in de bouw of techniek.