2 min12 oktober 2021

Covebo Automotive: Een vliegende start!

Covebo specialiseert zich sinds 2021 binnen de automotive branche en schrijft daarmee een nieuw vakgebied bij met Covebo Automotive. En met een vliegende start: Covebo Automotive heeft de handen ineengeslagen met branchevereniging FOCWA en de VOC, test- en trainingscentrum binnen de automotive. De FOCWA is er als branchevereniging op gericht om haar leden te helpen en te stimuleren het uiterste uit hun ondernemerschap te halen. Het is voor de leden momenteel lastig te ondernemen door het tekort aan kwalitatief personeel. In deze driehoekssamenwerking wil Covebo Automotive de FOCWA leden helpen weer te kunnen ondernemen en het tekort op te vullen door te gaan voor kwaliteit en professionaliteit.

Covebo Automotive

Rene Schilperoort (VOC), Rick Knoop (Covebo) en John Plegt (FOCWA)

Kwaliteit verbindt
Met kwaliteit als gemeenschappelijke waarde is de samenwerking tussen de FOCWA, VOC en Covebo tot stand gekomen. Rick Knoop van Covebo Automotive: “De visie voor deze samenwerking is kwalitatief goed personeel langdurig te binden aan de FOCWA-leden.  Dit doen we door vooraf de werknemers uitgebreid te screenen, testen en trainen bij opleidingscentrum VOC met een programma op maat. Zo weet de werkgever al voordat de werknemer start wat hij qua skills kan verwachten. Waar nog winst te behalen valt, maken we samen met de VOC een maatwerkplan om de skills naar een hoger level te tillen. En kwalitatief goed personeel bindt: je wilt als bedrijf een werknemer die weet wat hij moet doen en hoe hij te werk moet gaan.”

Enthousiast supporter
“Covebo Automotive wil daarbij niet alleen een leverancier, maar vooral een bevlogen partner zijn voor de FOCWA, de FOCWA-leden en de VOC. Daarnaast willen we een enthousiaste supporter zijn voor de werknemer. Dit doen we door hen te trainen en op te leiden en alle zaken daaromheen top te regelen. Huisvesting, vervoer, begeleiding, communicatie en alle andere dingen die nodig zijn voor een gelukkige werknemer: wij supporten hen! Door op al deze vlakken goed en met veel plezier samen te werken en te zorgen voor kwalitatief getest en tevreden personeel, zorgen wij voor langdurige, plezierige samenwerkingen en een stabiele branche met voldoende personeel.”

Gewoon goed geregeld!