Covebo is een jonge club uitzenders met een duidelijke missie: Ieders wereld van werk, Gewoon Goed Geregeld. Voor onze klanten, kandidaten én eigen medewerkers. Al 20 jaar lang brengen wij de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen. Werken vanuit ons ‘Gewoon Goed Geregeld’ principe en de menselijke maat en vormen daarbij altijd de basis.

Enthousiaste supporter

Voor onze kandidaten zijn we een enthousiaste supporter. Wij zorgen ervoor dat wij onze kandidaten van A tot Z ontzorgen. We willen onze kandidaten écht leren kennen en moedigen ze aan om te blijven leren en groeien. Wij blijven onze kandidaten verrassen.

Bevlogen partner

Voor onze klanten zijn wij een bevlogen partner. De huidige arbeidsmarkt vraagt om nieuwe oplossingen en meer flexibiliteit. Bedrijven vragen om maatwerk, om zo volledig flexibele beschikbaar- én beheersbaarheid van de factor arbeid mogelijk te maken. Covebo maakt dit mogelijk. Wij lopen net dat stapje harder. Bij ons gaan de menselijke maat en oplossingsgerichte aanpak hand in hand. Wij willen elke klant écht leren kennen en gaan er altijd vol voor om de doelen van onze klant waar te maken.

Zorgzame familie

Voor onze eigen medewerkers zijn wij een zorgzame familie, die voor elke medewerker een leuke werkomgeving creëert waar hij of zij écht zichzelf kan zijn en iedere dag een beetje beter kan worden. Ook krijgen medewerkers de vrijheid en het vertrouwen om verantwoordelijkheid te nemen. Het welzijn en welbevinden van de mens staat binnen Covebo centraal. Wij zorgen er daarom voor dat ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld is. Tevredenheid bij klanten en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot succes, daarom blijven wij graag verrassen!

Blijf op de hoogte

Lees de nieuwste blogs

Fasensysteem in de uitzendbranche updated 2024

2 min26 februari 2024

Covebo wil zekerheid bieden in krappe arbeidsmarkt

3 min20 december 2023

Het minimumuurloon komt eraan. Wat betekent dit voor u als klant van Covebo?

2 min16 oktober 2023