Certificeringen

Op deze pagina leest u meer over de certificeringen van Covebo Uitzendgroep. Op de pagina downloads kunt u deze downloaden.

ABU certificaat
Covebo is in het bezit van het ABU certificaat. Dit betekent dat Covebo de cao correct toepast op iedere medewerker.

VCU certificaat
Covebo is voor haar vestigingen Nijkerk, Goes, Almere, Breda, Venlo, Nieuwegein, Barneveld, Veenendaal, Sliedrecht, Andelst, Meppel, Son en Breugel en Ugchelen voor het onderdeel Bouw & Techniek VCU gecertificeerd. Covebo hecht grote waarde aan de veiligheid en gezondheid in de uitoefening van de werkzaamheden van haar werknemers. Met dit certificaat waarborgt Covebo de veilige en gezonde werkomgeving van haar werknemers.

G-rekening
De G-rekening is geblokkeerd voor alle rekeningnummers, behalve die van de Belastingdienst. Van deze G-rekening worden de premies sociale verzekeringen en loonbelasting aan de Belastingdienst betaald.

KvK
Het uittreksel van de KvK geeft zekerheid over de zakenpartner. Het bewijst dat zij zijn ingeschreven in het Handelsregister.

Verklaring Belastingdienst
Deze verklaring van de belastingdienst toont aan dat alle aangegeven omzetbelastingen en loonheffingen door de onderneming zijn betaald.

Verklaring registratie NEN
Met dit keurmerk behoedt Covebo haar opdrachtgevers zoveel mogelijk voor de gevolgen van aansprakelijkheid voor niet afgedragen belastingen, sociale verzekeringspremies en voor hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland te werken.

SNF Keurmerk
Dit keurmerk is voor uitzendondernemingen die arbeidsmigranten huisvesten. De huisvestingslocaties van de keurmerkhouders worden jaarlijks gecontroleerd. Voldoet de huisvesting niet, dan wordt de aanbieder van de huisvesting uit het register van SNF geschreven.

SBB Certificaat
Covebo is in het bezit van het SBB certificaat ‘Erkend detacheringsbedrijf’. Dit betekent dat wij ook kunnen bemiddelen in leer- en werktrajecten. Als detacheringsbedrijf zorgen wij voor de uitvoering van de beroepspraktijkvorming bij erkende leerbedrijven volgens de Wet Educatie en Beroepsonderwijs.