Profiteer van mooie kortingen als zzp’er via Covebo!

Wij zetten graag voor onze zzp-ers net dat ene stapje meer. Zo zijn er een aantal mooie kortingen op diverse producten én diensten voor jou als werkende zzp-er via Covebo  beschikbaar. We zijn continu op zoek naar nieuwe partners, zodat we ons aanbod met kortingen kunnen uitbreiden. Hieronder vind je een overzicht van de kortingen, waar je op dit moment gebruik van kunt maken.

 

Vervoer


Pon Dealer Lease
Profiteer van extra scherpe aanschafprijzen én zeer scherpe leasetarieven op Volkswagen Bedrijfswagens. Zo rij jij bijvoorbeeld de allernieuwste Volkswagen Caddy Cargo extra voordelig!

Pon Dealer Occasions
Als ZZP’er van Covebo profiteer jij ook van scherpe prijzen op een jong gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen. Of je nu kiest voor de veelzijdige Volkswagen Caddy of de ruime Volkswagen Crafter. De keuze is aan jou.

FYNCH rittenregistratie
Registreer al je ritten in de overzichtelijke app van FYNCH. Nu met €10,- korting op je jaarabonnement. Je betaalt geen €59,50 excl. BTW meer, maar €49,50 excl. BTW.

Q8
Vraag vrijblijvend je Q8 Tango Liberty tankkaart aan en bespaar tot wel 8 euro korting per tankbeurt.

Tools & PBM’s


Sisa bedrijfskleding
Op zoek naar een ruim assortiment aan PBM’s van verschillende top merken? Dit in combinatie met scherpe prijzen en een snelle levering!

Hilti gereedschappen
Wij begrijpen maar al te goed dat werken met goed gereedschap van optimaal belang is. Stel nu jouw voordelige gereedschapspakket samen afgestemd naar jouw vakgebied.

 

Verzekeringen


ZEKUR Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Als ondernemer is het is belangrijk dat je ook je verzekeringen goed op orde hebt. Via Covebo krijg je 10 procent korting op een ZEKUR ZZP-verzekeringsbundel.

Arbeidsongeschiktheid Tulpenfonds
Een degelijk en betaalbaar vangnet wanneer je inkomen wegvalt bij arbeidsongeschiktheid. Tulpenfonds biedt verschillende vangnetten aan. Kies het vangnet wat het beste bij je past.

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid 
Vind jij je zorgverzekering ook duur? Met deze collectieve zorgverzekering krijg je 5% korting op je basis verzekering en 10% op de aanvullende verzekering.

Ontwikkeling


Lasschool.nl
Houd je kennis op peil met de opleidingen van Lasschool.nl. Via Covebo krijg je kortingen op opleidingen, trainingen op maat en op niveaubepalingen.

Solar opleidingen
Geef jouw ontwikkeling een boost met een opleiding die Solar Opleidingen voor jou met korting aanbiedt. Denk hierbij aan een VCA-certificaat, maar ook cursussen/opleidingen voor loodgieters en elektromonteurs.

Relatiegeschenken


Biercheque 
Ben je nog op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan is biercadeau een echte aanrader speciaal voor de Bierliefhebber! Laat je relatie zijn eigen biertjes kiezen met de biercheque.

Personeelsvoordeelwinkel 
Exclusieve kortingen gegeven op diverse merkartikelen, gadgets, uitjes en veel meer.

Abonnementen


L Mobile
Als zzp’er ben je graag mobiel bereikbaar voor je klant. Daarom biedt L Mobile nu 33% korting op jouw jaarabonnement.

Administratie


e-Boekhouden.nl
e-boekhouden.nl biedt jou als Covebo zzp’er 12 maanden gratis boekhouden en factureren aan. Al je boekhouding overzichtelijk en simpel bij te houden en terug te vinden op één plek.

Van Liere Finance
Het uitbesteden van jouw boekhouding; nu van €85,- voor €69,- euro per maand via Van Liere Finance uit Gouda.

Finedi
Benieuwd naar de fiscale en financiële voordelen die jij als zzp’er kunt ontvangen? Het administratiekantoor in Leusden informeert je graag met speciale tarieven.

SPEND Financiële Dienstverlening
Met oog op jouw persoonlijke situatie, biedt SPEND Financiële Dienstverlening uit Utrecht maandelijks 10% korting op je boekhouding.

 

Marketing


Soluti
Wil jij als zzp’er professioneel en betrouwbaar overkomen? Laat dan met 20% korting je eigen website door Soluti bouwen!

Strapmedia
Strapmedia maakt voor jou als zzp’er frisse content. Denk hierbij aan een bedrijfsfilm of het drukwerk in de vorm van visitekaartjes of een logo.

 

 

 

Werken als zzp’er via Covebo betekent:

  • Wekelijkse betaling van je volledige factuur.
  • Geen administratieve rompslomp, wij maken jouw factuur op.
  • Groot netwerk aan opdrachtgevers bij jou in de regio.
  • Eén aanspreekpunt, altijd persoonlijk contact.
  • Werken volgens het boekje: werk bij ons altijd met een modelovereenkomsten voor de wet DBA, die goedgekeurd zijn door de belastingdienst.


Inschrijven als zzp’er bij Covebo.

Wil jij ook profiteren van deze kortingen? Schrijf je dan vrijblijvend in als zzp’er, of bekijk de meest recente opdrachten in de bouw of techniek.