Profiteer van mooie kortingen als zzp’er via Covebo!

Wij zetten graag voor onze zzp-ers net dat ene stapje meer. Zo zijn er een aantal mooie kortingen op diverse producten én diensten voor jou als werkende zzp-er via Covebo  beschikbaar. We zijn continu op zoek naar nieuwe partners, zodat we ons aanbod met kortingen kunnen uitbreiden. Hieronder vind je een overzicht van de kortingen, waar je op dit moment gebruik van kunt maken.

 

Vervoer

Pon Dealer
Profiteer van extra scherpe aanschafprijzen én zeer scherpe leasetarieven op Volkswagen Bedrijfswagens. Zo rij jij bijvoorbeeld de allernieuwste Volkswagen Caddy Cargo extra voordelig!

FYNCH rittenregistratie
Registreer al je ritten in de overzichtelijke app van FYNCH. Nu met €10,- korting op je jaarabonnement. Je betaald geen €59,50 excl. BTW meer, maar €49,50 excl. BTW.

Q8
Vraag vrijblijvend je Q8 Tango Liberty tankkaart aan en bespaar tot wel 8 euro korting per tankbeurt.

Administratie

e-Boekhouden.nl
e-boekhouden.nl biedt jou als Covebo zzp’er 12 maanden gratis boekhouden en factureren aan. Al je boekhouding overzichtelijk en simpel bij te houden en terug te vinden op één plek.

Van Liere Finance
Het uitbesteden van jouw boekhouding; nu van €85,- voor €69,- euro per maand via Van Liere Finance uit Gouda.

Finedi
Benieuwd naar de fiscale en financiële voordelen die jij als zzp’er kunt ontvangen? Het administratiekantoor in Leusden informeert je graag met speciale tarieven.

SPEND Financiële Dienstverlening
Met oog op jouw persoonlijke situatie, biedt SPEND Financiële Dienstverlening uit Utrecht maandelijks 10% korting op je boekhouding.

 

Marketing

Soluti
Wil jij als zzp’er professioneel en betrouwbaar overkomen? Laat dan met 20% korting je eigen website door Soluti bouwen!

Strapmedia
Strapmedia maakt voor jou als zzp’er frisse content. Denk hierbij aan een bedrijfsfilm of het drukwerk in de vorm van visitekaartjes of een logo.

Ontwikkeling

Solar opleidingen
Geef jouw ontwikkeling een boost met een opleiding die Solar Opleidingen voor jou met korting aanbiedt. Denk hierbij aan een VCA-certificaat, maar ook cursussen/opleidingen voor loodgieters en elektromonteurs.

Verzekeringen

Tulpenfonds
Een degelijk en betaalbaar vangnet wanneer je inkomen wegvalt bij arbeidsongeschiktheid. Tulpenfonds biedt verschillende vangnetten aan. Kies het vangnet wat het beste bij je past.

Abonnementen

L Mobile
Als zzp’er ben je graag mobiel bereikbaar voor je klant. Daarom biedt L Mobile nu 33% korting op jouw jaarabonnement.

 

 

Werken als zzp’er via Covebo betekent:

  • Wekelijkse betaling van je volledige factuur.
  • Geen administratieve rompslomp, wij maken jouw factuur op.
  • Groot netwerk aan opdrachtgevers bij jou in de regio.
  • Eén aanspreekpunt, altijd persoonlijk contact.
  • Werken volgens het boekje: werk bij ons altijd met een modelovereenkomsten voor de wet DBA, die goedgekeurd zijn door de belastingdienst.


Inschrijven als zzp’er bij Covebo.

Wil jij ook profiteren van deze kortingen? Schrijf je dan vrijblijvend in als zzp’er, of bekijk de meest recente opdrachten in de bouw, techniek of zorg.