De menselijke maat

Het welzijn en welbevinden van de mens staat binnen Covebo centraal. Wij zorgen daarom dat zaken gewoon goed geregeld zijn voor onze klanten, onze uitzendkrachten én voor onze eigen medewerkers. Tevredenheid bij klanten en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot succes. Lees hieronder hoe deze menselijke maat terugkomt in alles wat wij doen!

 

Begeleiding

Hoe wij onze medewerkers begeleiden

Of het nu gaat om een Nederlandse vakkracht of om arbeidsmigranten vanuit de EU, bij Covebo staat uitstekende begeleiding van de medewerker centraal. Dit begint bij de werving van de kandidaat door onze recruiters. Kandidaten worden altijd persoonlijk gesproken, om een volledig beeld te krijgen van kennis, ervaring en vooral ook de persoon.

Uiteraard stopt onze begeleiding niet na de eerste werkdag. Covebo blijft betrokken bij de ontwikkeling van zowel de Nederlandse als de buitenlandse uitzendkrachten. Dit kan zijn door een luisterend oor te bieden en advies te geven, maar ook door het bieden van vakgerichte opleidingen en cursussen. Hiervoor hebben wij een speciaal opleidingsbudget beschikbaar.

Maatschappelijk betrokken

Verantwoord en betrokken ondernemen

Covebo is een sterk groeiende uitzendorganisatie. Als commercieel bedrijf zijn wij ons tegelijk bewust van onze maatschappelijke en sociale rol. Wij staan met onze dienstverlening immers midden in de lokale samenleving. Jaarlijks steunen wij een groot aantal doelen, organisaties en evenementen vanuit de diverse Covebo locaties.

Daarnaast hebben we ons eigen unieke programma, Covebo Kids & Co, waarmee we op een ludieke, persoonlijke en speelse manier invulling geven aan sponsoring. Niet zomaar een bedrag doneren, maar zorgen dat kinderen een leuke dag kunnen beleven en bewust bezig zijn met de kernwaarden van Covebo. Lees hier meer over Covebo Kids & Co!


 

Huisvesting en vervoer

Voor onze uitzendkrachten

Ook huisvesting en vervoer zijn bij Covebo ‘Gewoon Goed Geregeld’, vanuit onze focus op de menselijke maat. Wij werken met mensen die hun thuisland verlaten om in Nederland voor Covebo te werken en daar gaan wij uiterst zorgvuldig mee om. We zorgen voor een thuis waar uitzendkrachten zich veilig voelen, tot rust kunnen komen en kunnen genieten van hun vrije tijd. Als ABU en NBBU lid beschikt Covebo uiteraard over het Stichting Normering Flexwerken (SNF) Keurmerk. Dat betekent dat we letten op comfort en ruimte, de woningen volledig gemeubileerd zijn en beschikken over alle noodzakelijke faciliteiten, we gebruikmaken van duurzame energie van Greenchoice en bovendien zorgen voor vervoer naar en van het werk!

Fygitaal

Persoonlijk contact in een digitaal tijdperk

In alles wat we doen blijft het persoonlijk contact met zowel onze uitzendkrachten als onze klanten een cruciale rol spelen. Tegelijkertijd zien ook wij de technologische ontwikkelingen van tegenwoordig, waarbij het noodzakelijk is om up to date te blijven en zo efficiënt mogelijk te werken. Covebo combineert deze twee werelden in al haar processen. Denk hierbij aan de werving, het contact tijdens de werkzame periode bij Covebo en informatievoorziening zowel naar klanten als uitzendkrachten.