Backoffice medewerker – Kimberley van Ouwerkerk

Wil je weten hoe de werkdag van een backoffice medewerker bij Covebo er uit ziet? Ik vertel het je graag! Ik ben nog niet heel lang in dienst bij Covebo in Zeewolde, maar ik voel me al helemaal thuis! In augustus 2017 ben ik gestart als backoffice medewerker en de weken zijn sindsdien voorbij gevlogen. Wat een warm welkom in het team! Ondanks dat elke dag natuurlijk anders is ga ik proberen om je een goed beeld te geven van mijn functie. Daar gaan we dan!

We beginnen deze dag gezamenlijk met een kopje koffie. Even kort vertellen wat we hebben uitgespookt in het weekend of de dag er voor, dan snel aan de slag! We werken in een team van 5 personen. Binnen dit team heeft iedereen een andere taak. Er zijn mensen verantwoordelijk voor de verkoop en het contact met klanten, collega’s die nieuwe kandidaten werven voor onze klanten, een teammanager en natuurlijk de backoffice, waar ik werk.

We hebben met ons team zo’n 55 mensen aan het werk bij onze klanten en daar komt een hoop administratie bij kijken! Denk aan het verwerken van de gewerkte uren, nieuwe contracten voor onze uitzendkrachten, personeelsdossiers en het bijhouden van verzuim. Daarnaast controleer ik de facturatie aan de opdrachtgevers. Klopt alles wel of moeten er nog dingen worden gecorrigeerd? Ook beantwoord ik vragen die uitzendkrachten hebben, bijvoorbeeld over hun loonstrook of over hun contract.
Een veelzijdige functie waarbij ik contacten heb met zowel uitzendkracht als opdrachtgever, dit zorgt er voor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!