Teammanager bij Covebo Zwolle – Jasper van der Stouw

Na de eerste week was ik al volledig overtuigd van deze super leuke functie! Wat is er nu zo leuk aan deze functie en wat zorgt ervoor dat ik vanaf dag 1 met heel veel plezier naar mijn werk toe ga?

Met name de afwisseling, het schakelen tussen verschillende werkzaamheden/niveaus maakt deze functie zo leuk. Het klantcontact, de interne communicatie en de combinatie van zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast levert deze functie een grote bijdrage aan je ontwikkeling. Omdat mijn functie zo ontzettend afwisselend is, kun je na 1 dag nooit een volledig beeld hebben van wat ik doe, maar ik ga mijn best doen door mijn dag vandaag te beschrijven!

Deze dag start ik vanuit het kantoor. Als ik eerste behandel ik mijn openstaande e-mails. Dit zijn voornamelijk e-mails van interne collega’s, P&O medewerkers van klanten, plantmanagers van klanten en productiemanagers/voormannen van klanten. Daarnaast moeten we natuurlijk de administratieve e-mails niet vergeten, over bijvoorbeeld planningen, urenregistratie, cao, tarieven, facturen en huisvesting.

Na de behandeling van deze e-mails wordt een gedeelte van bovenstaande e-mails ook persoonlijk besproken op het kantoor met de interne collega’s door middel van een werkoverleg. Hierin bespreken we wekelijks onze belangrijkste actiepunten.

Na dit werkoverleg volgt er een afspraak met het hoofd P&O van onze grootste klant. Deze afspraak heeft dit keer als onderwerp: het mogelijk invoeren van de vingerscan voor het in- en uitklokken van de urenregistratie.

Bij terugkomst op het kantoor neem ik de cijfers door van de afgelopen periode door middel van de rendementsanalyse en de winst- en verliesrekening. Staan de cijfers juist? Gaat alles goed of is er iets wat beter kan of waar we alert op moeten zijn?

Als laatste deze dag neem ik samen met de coördinatoren de planning voor de volgende dag/ volgende week door. Zijn alle aanvragen voor personeel ingevuld? Hebben we voldoende huisvesting voor de extra aanvragen? Hoe verloopt de invulling van de aanvragen vanuit Covebo Polen? En zijn er voldoende auto’s om de uitzendkrachten te vervoeren?

Je leest het: als teammanager bij Covebo hoef je je geen seconde te vervelen!