Covebo Almere

Transistorstraat 71E, 1322 CK
T: +31 36 20 52 070
E: almere@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in Almere

Welkom bij het uitzendbureau van Covebo Almere

Covebo Almere is een snel groeiende vestiging binnen Covebo. Onze vestiging in Almere is gespecialiseerd in de Bouw en Techniek, hierdoor zijn we goed op de hoogte van de markt en kunnen wij uw vacatures snel en goed invullen. Ons zeer gedreven team doet er elke dag alles aan om onze (lokale) klanten te ontzorgen op het gebied van personeel. Daarbij is ‘Gewoon Goed Geregeld’ niet voor niets het motto dat wij uitdragen. Onze gedrevenheid en passie hebben ervoor gezorgd dat Covebo momenteel in de top 10 uitzendbureaus van Nederland staat. Iets waar wij als organisatie enorm trots op zijn.

Bent u op zoek naar personeel? Denise en Peter vertellen u graag meer over onze diensten en helpen u graag bij het invullen van al uw vacatures!

 

Ben je werkzoekende? Dan staan Daniel en Mitchel voor je klaar. Weet je al precies wat je wilt of ben je nog zoekende? Daniel en Mitchel bespreken samen met jou welk werk het beste bij jou past en doen er alles aan om jou zo snel mogelijk aan een leuke baan te helpen! Benieuwd naar onze vacatures? Scroll

Onze administratiegoeroe is collega Anouk. Zij beheert de administratiestroom voor zowel onze opdrachtgevers als voor onze medewerkers.

Wij werken in de regio Almere, Amsterdam, Utrecht & Amersfoort.

Graag tot snel, de koffie staat altijd klaar!

Covebo Almere

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!
Daniel Racz
Daniel Racz
Mitchel Bolck
Mitchel Bolck
Peter Hogenbirk
Peter Hogenbirk
Mark Dénes
Mark Dénes
Anneloes Stek
Anneloes Stek
Roos van Dijen
Roos van Dijen

Nieuwste vacatures bij deze vestiging

Iets voor jou?

Nieuwste opdrachten bij deze vestiging

Ga jij aan de slag?