Covebo Goes

Albert Plesmanweg 1f, 4462 GC
T: +31 113 244 390
E: goes@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in Goes

Welkom bij het uitzendbureau van Covebo Goes

Covebo Goes is sinds oktober 2018 actief in de regio Zeeland/West Brabant. Sinds januari 2021 doen wij dit vanuit ons nieuwe kantoor aan de Albert Plesmanweg 1f.

Vanuit de vestiging Goes richten wij ons op de sectoren Bouw, Techniek en Logistiek. Voor deze sectoren werken wij met gespecialiseerde teams om vraag en aanbod op een kwalitatieve manier bij elkaar te brengen. Overal lees je dat wij in Nederland een tekort hebben aan vakkrachten. Ook voor ons is het een hele opgave om met de juiste kandidaten in contact te komen. Dit lukt ons door de specialisatie per sector en te zorgen voor een sterke lokale binding voor de regio Zeeland/West Brabant.

Covebo heeft ook een vergunning om naar België uit te zenden en ons Crossborder team is gespecialiseerd in grensarbeid. Voor projecten in België kunnen we de juiste wet- en regelgeving toepassen zodat deze uitzendingen Gewoon Goed, maar vooral ook compliant Geregeld zijn. Ook de uitzendmedewerker wijzen wij de weg door het doolhof van regels rondom grensarbeid.

Daarnaast hebben wij ook diverse kantoren binnen Europa waar wij nauw samenwerken met collega recruiters waardoor wij Engels sprekende vakkrachten kunnen leveren. Op die manier lukt het ons dagelijks nieuwe kandidaten te werven, waaronder ook een steeds grotere groep van zzp’ers. Als Zeeuws team vinden wij het erg belangrijk om een goede band te bouwen en te behouden met de medewerkers en de bedrijven waarbij het principe Gewoon Goed Geregeld en de menselijke maat bovenaan staan. Onze bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als informeel, betrouwbaar en daadkrachtig!

Benieuwd naar onze werkwijze? Een van onze recruiters ontvangt je graag bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek en denkt met je mee in de zoektocht naar een baan. Bent u op zoek naar personeel of heeft u een ander HR vraagstuk? Dan maken wij graag een afspraak om te inventariseren hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Covebo Goes

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!
Carlein van der Spek - van den Berge
Carlein van der Spek - van den Berge
Maike Chermin-Luypers
Maike Chermin-Luypers
Jennifer de Graaff
Jennifer de Graaff
Mariel van der Meer
Mariel van der Meer
Mirka Spirkova
Mirka Spirkova

Nieuwste vacatures bij deze vestiging

Iets voor jou?

Nieuwste opdrachten bij deze vestiging

Ga jij aan de slag?