Covebo Goes

Albert Plesmanweg 1f, 4462 GC
T: +31 113 244 390
E: goes@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in Goes

Welkom bij het uitzendbureau van Covebo Goes

Covebo Goes is sinds oktober 2018 actief voor de regio Zeeland/West Brabant vanuit de Piet Heinstraat. Covebo heeft het stokje overgenomen van Accent Jobs Goes welke sinds 2006 actief is geweest in de regio Zeeland.

Vanuit de vestiging Goes richten wij ons op de sectoren Bouw, Techniek en Logistiek. Voor deze sectoren werken wij met gespecialiseerde teams om vraag en aanbod op een kwalitatieve manier bij elkaar te brengen. Overal lees je dat wij in Nederland een tekort hebben aan vakkrachten. Ook voor ons is het een hele opgave om met de juiste kandidaten in contact te komen. Dit lukt ons door de specialisatie per sector en te zorgen voor een sterke lokale binding voor de regio Zeeland/West Brabant.

Covebo heeft ook een vergunning om naar België uit te zenden en ons Crossborder team is gespecialiseerd in grensarbeid. Voor projecten in België kunnen we de juiste wet- en regelgeving toepassen zodat deze uitzendingen Gewoon Goed, maar vooral ook compliant Geregeld zijn. Ook de uitzendmedewerker wijzen wij de weg door het doolhof van regels rondom grensarbeid.

Daarnaast hebben wij ook diverse kantoren binnen Europa waar wij nauw samenwerken met collega recruiters waardoor wij Engels sprekende vakkrachten kunnen leveren. Op die manier lukt het ons dagelijks nieuwe kandidaten te werven, waaronder ook een steeds grotere groep van ZZP’ers. Als Zeeuws team vinden wij het erg belangrijk om een goede band te bouwen en te behouden met de medewerkers en de bedrijven waarbij het principe Gewoon Goed Geregeld en de menselijke maat bovenaan staan. Onze bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als informeel, betrouwbaar en daadkrachtig!

Wij ontvangen u graag bij ons op kantoor of komen graag bij uw bedrijf op bezoek om te inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen!

Covebo Goes

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!

Top vacatures bij deze vestiging

Misschien vind je deze vacatures interessant