Covebo Harderwijk

Marie Curiestraat 25, 3846 BW
T: +31 341 41 21 41
E: harderwijk@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in Harderwijk

Welkom bij het uitzendbureau van Covebo Harderwijk

Waarom Covebo Harderwijk?
Wij brengen de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen.
Daarnaast richten wij ons volledig op het uitzenden, werven en selecteren (direct in dienst bij de opdrachtgever) van (food)productie, logistiek en administratief personeel, van Vmbo t/m Hbo niveau. Dit allemaal wordt gedaan door een hecht team van 14 mensen met ieder zijn eigen specialisme. Wij hebben een no-nonsense aanpak en afspraak is afspraak. Gewoon Goed Geregeld is niet zomaar onze pay-off, je ervaart het dagelijks. Zowel onze opdrachtgevers als onze uitzendkrachten. Want wij geloven erin dat tevredenheid bij onze opdrachtgevers en gemotiveerde medewerkers de sleutel is tot succes.

Omdat afspraak bij ons afspraak is
Covebo Harderwijk beschikt over ervaren teammanagers, coördinatoren en een goed geoliede backoffice die garant staan voor “Gewoon Goed Geregeld”. Wij zullen jouw aanvraag naar personeel samen met jou doornemen en kijken wat het beste bij jouw beleid en organisatie past

Omdat wij samen met jou op zoek gaan naar een baan die jou op het lijf geschreven is
Wij kunnen actief voor jou op zoek gaan naar een baan die goed bij je past, of neem een kijkje op onze website vind de baan ziet die jou aanspreekt. Na een uitgebreide intake met een van onze recruiters, zullen we jou bij gebleken geschiktheid voorstellen bij de betreffende opdrachtgever.   

Omdat we goed bereikbaar zijn
Zowel geografisch (midden van Nederland: Harderwijk), verkeerstechnisch (naast de A28) als organisatorisch. Is jouw vaste contactpersoon afwezig, of mobiel even niet bereikbaar? Dan staat een collega voor je klaar!

Omdat kennismaken niets kost!
Koudwatervrees om naar een ander uitzendbureau te stappen? Dat is niet nodig! Kom naar onze vestiging, waar een heerlijke kop koffie op jou staat te wachten. Of nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou op kantoor. Misschien kunnen we een kijkje nemen in jouw bedrijf.

Welkom in de dynamische wereld van Covebo Harderwijk!

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!
Daphne Zaal -
Daphne Zaal
Agnieszka Czarnecka -
Agnieszka Czarnecka
Kasia Wieczorek -
Kasia Wieczorek
Sylwester Hundzyk -
Sylwester Hundzyk
Aleksandra Jakubow -
Aleksandra Jakubow
Anna Radomek -
Anna Radomek
Marta Wisniewska -
Marta Wisniewska
Joeri de Weerd -
Joeri de Weerd

Nieuwste vacatures bij deze vestiging

Iets voor jou?