Covebo Nieuwegein

Pascalbaan 1, 3439 MP
T: +31 30 654 04 30
E: nieuwegein@covebo.nl
Routebeschrijving

Covebo Nieuwegein

Welkom bij Covebo Nieuwegein!

Metaal & Techniek
Welkom bij Covebo Nieuwegein! Centraal gelegen in het land staan wij voor u klaar. Wij bemiddelen vakpersoneel in de Metaal & Techniek zoals lassers, verspaners, assemblagemonteurs en ander technisch personeel. Graag helpen wij u aan de juiste medewerkers!

Persoonlijke aandacht
Ons streven is de beste dienstverlening verzorgen, voor zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers Daarom zijn wij altijd aanwezig op de eerste werkdag van de medewerker en houden nauw contact met hem/haar en de opdrachtgever. Goede begeleiding uit zich in tevreden medewerkers en dat is te merken op de werkvloer.

 

 

 

Test & Trainingscentrum voor lassers
Gevestigd in hetzelfde pand is het Test & Trainingscentrum voor lassers. Hier worden lassers getest op hun kwaliteiten en getraind indien nodig. De Covebo lastechnicus komt graag bij u langs om de vacature op technisch gebied op te nemen. Hierdoor kan hij de juiste test toepassen op de lasser en bent u verzekerd van de beste kwaliteit vakkrachten.

Wij vertellen u graag meer!
Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze dienstverlening. U kunt bellen, mailen maar u bent ook van harte welkom voor een bezoek aan onze vestiging.

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!
Ewa Wittenberg-Kowalkowska -
Ewa Wittenberg-Kowalkowska
Salah Idrissi -
Salah Idrissi

Nieuwste vacatures bij deze vestiging

Iets voor jou?