Covebo Roermond

Sint Christoffelstraat 17, 6041 JS
T: 0475-384 660
E: roermond@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in Roermond

Welkom bij het uitzendbureau van Covebo Roermond

De vestiging Covebo Roermond is opgericht in 2008 onder de vlag van Accent Jobs. We focussen ons op het vervullen van banen optie vast in de bouw, techniek, productie en logistiek.

Het grote voordeel van werken met Covebo Roermond is het regionale netwerk aan collega kantoren. Hiermee hebben we een goede samenwerking en kunnen we kort op de bal spelen met zowel beschikbare kandidaten als openstaande vacatures.

De medewerker staat bij ons centraal. Wij matchen op basis van arbeidsverleden, en daarnaast minstens even belangrijk, het karakter van een persoon.

Bij bedrijven willen we graag alle in-and-outs weten over de bedrijfscultuur. Door goed door te vragen kunnen we de juiste match maken en een langdurige samenwerking opbouwen met zowel medewerker als bedrijf.

Wij verzorgen dagelijks met veel enthousiasme alle HR gerelateerde zaken voor onze medewerkers en bedrijven in zowel Nederland als België.

Ben jij op zoek naar een baan voor de langere termijn in de Bouw en Techniek of Productie en Logistiek? Kom dan langs bij Covebo Roermond of maak een afspraak met een van onze collega’s, zodat we jou alle voordelen kunnen uitleggen!

Covebo Roermond

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!

Justin Brummans
Justin Brummans
Peggy Driessen
Peggy Driessen
Resy Leijendeckers
Resy Leijendeckers
Onno van Keeken
Onno van Keeken
Joanna Ciezko
Joanna Ciezko

Top vacatures bij deze vestiging

Misschien vind je deze vacatures interessant