Covebo Venlo centrum

Kaldenkerkerweg 88, 5915 AD
T: +31 77 359 90 00
E: venlocentrum@covebo.nl
Routebeschrijving

Lees meer over ons uitzendbureau in het centrum van Venlo

Welkom bij het uitzendbureau van Covebo Venlo

Dé logistieke hotspot van Europa: Venlo. Covebo Venlo is een toonaangevend uitzendbureau met jarenlange ervaring in de uitzendbranche, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van (flexibele) arbeidskrachten in de sectoren productie en logistiek. Onze missie is om de perfecte match te creëren tussen werkgevers en werknemers, waarbij wij streven naar langdurige samenwerkingen en tevredenheid aan beide zijden.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Bij Covebo Venlo Centrum geloven we in het belang van oprechte aandacht voor zowel onze opdrachtgevers als onze uitzendkrachten. Wij investeren in het leren kennen van de behoeften en wensen van beide partijen, zodat we gericht kunnen zoeken naar de juiste match. Dit resulteert in gemotiveerde werknemers die passen binnen de bedrijfscultuur en werkgevers die kunnen rekenen op gekwalificeerd personeel.

Wij streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Ons team van experts staat klaar om de beste oplossingen te bieden op het gebied van (flexibele) arbeid. Of het nu gaat om tijdelijke projecten, piekperiodes of structurele personeelsbehoefte, wij bieden de juiste oplossing op maat.

 

Daarnaast streven we naar een prettige werkomgeving en een goede werksfeer. We geloven dat tevreden en gemotiveerde medewerkers de sleutel zijn tot succes. Daarom bieden we een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding.

Kortom, Covebo Venlo Centrum is uw betrouwbare partner op het gebied van (flexibele) arbeid. Wij streven naar duurzame samenwerkingen, waarbij we de behoeften en wensen van zowel werkgevers als werknemers centraal stellen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze professionele en persoonlijke aanpak!

Are you an international employee and looking for a job including housing? Our other office in Venlo is happy to help you! Click on the button below for their contact details.

I’m looking for a job including housing

Onze medewerkers

Staan altijd voor u klaar!

Nieuwste vacatures bij deze vestiging

Iets voor jou?